گزینه های احتمالی فرمانداری های شهرستانهای استان را ببینید./شما نمی خواهید داوطلب شوید؟
به گزارش اترک :پس از حضور کم نظیر و باشکوه مردم و انتخابات شکوهمند 24 خرداد 92 ، فصلی جدید در فضای سیاسی ، فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی کشور رقم خورد که حال و هوای آن کم و بیش به سراسر کشور تسری یافت .
با طرح شعار " اعتدال " توسط دولت تدبیر و امید و تعریف مکانیسمی نو و مناسب از سوی وزارت کشور در تعیین استانداران که در آن استاندار هر استانی با اجماع و توافق نسبی میان نماینده ولی فقیه و نمایندگان مجلس در آن استان انتخاب می شد ، باعث گردید تا دکتر صادقلو به عنوان هفتمین استاندار گلستان از تاریخ 92/7/22 ، سکان بالاترین منصب دولتی را در گلستان بدست بگیرد .
پس از معارفه و آغاز بکار دکتر صادقلو ، تحرکات و تکاپوهایی که از ماه ها قبل آغاز شده بود تشدید گردید تا جایی که استاندار گلستان در گزارش عملکرد 100 روزه خود در 92/11/8 خبر از لیستی حدودا 400 نفره برای تصدی مسئولیت ها در استان داد که در ادامه کار در روزهای بعد بر تعداد آنان افزوده شد .
کثرت طومارها و نامه های ارسالی به استانداری ، دیدارهای مختلف و متعدد با مسئولین ارشد استان در سطوح گوناگون ، انتشار اخبار و یادداشت و تحلیل های فراوان ، گمانه زنی های بیشمار برای گزینه های احتمالی و ... نشان از بروز و تقویت انواعی از سهم خواهی ها توسط افراد و جریاناتی محدود و خاص داشت که عرصه تصمیم گیری و انتخاب را بر متولیان امر ، بسیار تنگ می کرد .
در جاهایی غلظت و شدت سهم خواهی افراطی سیاسی و قومیتی به حدی رسید که داد همگان را در آورد و حتی همفکران و هم قوم ها و حتی برخی خواص و نخبگان همراه نیز زبان به اعتراض گشودند که آخر این چه وضعی است .
با صدور بخشنامه ای جدید از سوی وزارت کشور در اواسط کار ، مبنی بر استفاده از نیروهای وزارت کشوری در انتصابات پیش رو ؛ باعث شد تا بسیاری از نیروهای بازنشسته سیاسی که پس مدتی استراحت ، احساس جوانی می کردند و مجددا برای تسخیر جایگاه های مختلف عزم شان را جزم نموده بودند از دور خارج شوند و در نهایت بسیاری از لیست ها دچار تغییر و تحولی اساسی گردد .
دور مطالعه و ارزیابی های جدید برای گزینه های مد نظر آغاز شد و با افراد زیادی در استانداری گلستان مصاحبه و گفتگوهایی صورت گرفت و در نهایت افرادی به وزارت کشور معرفی شدند و تعداد زیادی از افراد معرفی شده برای مصاحبه به وزارت کشور هم دعوت شدند .
لیست گزینه های پیشنهادی فرمانداری در شهرستان های مختلف :
** مراوه تپه : اسماعیل تاجی قراجه (معاون کنونی فرماندار کلاله)
** کلاله : محمدتقی قزلسفلو ( فرماندار کنونی کلاله ) - فرامرز تهمتن ( شهردار سابق ) ابراهیم کریمی( فرماندار سابق کلاله در دوره اصلاحات )
** گالیکش : سید غلامرضا قاضوی (معاون عمرانی شهرداری گنبد کاووس) - سید ابوالفضل حسینی نیا (بخشدار مرکزی گالیکش)
** مینودشت : سید محمدرضا هاشمی ( فرماندار مانه و سلمقان در خراسان شمالی )
** گنبد : محمد حمیدی (رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان)
** آزاد شهر : علی اصغر بیانی ( کارمند استانداری گلستان و کاندیدای شورای شهر گرگان )
** رامیان : سید منصور باقری ( شهردار فعلی آزادشهر و شهردار سابق گنبد )
** علی آباد : احمد تجری مفرد (کارشناس دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری و بخشدار سابق فندرسک در زمان دولت اصلاحات) - محمدرضا اسفندیاری (مدیر عامل آتش نشانی گرگان)
** گرگان : سید عبدالله میر اکبری ( مدیر کل سابق تامین اجتماعی تهران )
** کردکوی : یوسفعلی رستمانی ( مسئول سابق بنیاد شهید بندرگز - عضو ارشد ستاد دکتر روحانی در گلستان )
** بندرگز : علیاصغر میرزایی ( کارشناس مسئول بازسازی و بازتوانی مدیریت بحران استان)
** آق قلا : عبدالرحیم سن سبلی ( رئیس ستاد قالیباف در اق قلا) - حاجی گلدی کر (فرماندار فعلی) - حیدرعلی احمدی ( فرماندار کنونی گرگان و سابق کردکوی و گنبد) - حکیم سلاق (شهردار سابق آق قلا)- عزیز کلته (کارمند مرکز بهداشت)
** ترکمن : آنه محمد گل (فعال سیاسی و اجتماعی) - الیاس هیوه چی (مدیر مجمع ستاد روحانی در شرق استان) - امید مستعان ( کارمند استانداری گلستان )
** گمیشان : احمد دستمرد ( معاون سیاسی امنیتی فرمانداری ویژه گنبد ) - نورمحمد جعفری (معاون فرماندار گنبد)/گلستان ما
طنز نویس اترک : یکی از دوستان ما به نام م .ق که دو تا لیسانس و یک فوق لیسانس هم دارد ، به سایت خبری اترک نوشت : آقا اگر نمی تونید از بین اینهمه آدم که فکر کردند مسئولیت کلاس داره و می تونند کاری انجام دهند ، کسی را انتخاب کنید ، من حاظرم علی رغم تمام مشغولیتهای فعلی ام ،مسئولیت تمام فرمانداریهای کل استان را بر عهده بگیرم و زحمت همه را بر دوش بکشم.