بازار شبهای ماه رمضان در شهرستان کلاله به خاطر اعتراض کسبه شهر، جمع شد.
به گزارش راه اترک، هر ساله همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان ، در شهر کلاله و در یکی از خبابانهای آن، بازاری شکل می گرفت که به یک سرگرمی و مرکزی خرید در شبهای گرم آخرهای بهار و تابستان برای مردم تبدیل شده بود.
رونق این بازار که چندین سال سابقه داشت به قدری بود که از بازاریان از شهرهای مختلف استان برای فروش اقلام خود به این بازار می آمدند.
اما پنج شنبه شب، پلیس سد معبر شهرداری به این محل آمد و جلوی ادامه کار این بازار را گرفت.
یکی از مامورین شهرداری در خصوص علت این امر به خبرنگار راه اترک گفت: این امر به نا به اعتراض بازاریان شهر و کسبه صورت گرفته است.
گویا بازاریان با نوشتن طومار و ارسال آن به فرمانداری خواستار جلوگیری از ادامه کار این بازار بوده اند.
این دومین بار در طول این چند روز است که با اعتراض بازاریان ادامه کار دو محل فروش گرفته می شود.
در مرحله اول، اعتراض مبل فروشان باعث جلوگیری از آغاز به کال نمایشگاه مبل شد و در دومین اعتراض بازاریان هم جلوی ادامه کار بازار شبهای رمضان در این شهر گرفته شد.
برخی از افرادی که در این بازار بساط می کردند از خود شهر بودند و می گفتند: چرا بازاریان شهر از این فرصت استفاده نمی کنند .
یکی دیگر از این بساط کنندگان هم گفت: روزها هوا گرم است و مردم کمتر بیرون می آیند و شب هنگام هم هوا خنک است و هم مردم کمتر اذیت می شوند.
قرار شد که روز شنبه جمعی از این بساط کنندگان به نزد فرمانداری رفته و در خصوص ادامه کار با وی صحبت نمایند.
جمعه شب نیز این بازار برگزار نشد و با این حساب ممنوعیت برگزاری این بازار به 2 شب رسید.
انتهای پیام/