jadeh3

در خط نوی کلاله شما با طولانی ترین سرعت گیر جاده ای کشور مواجه خواهید شد .

به گزارش اترک : ما از مسئولین راهنمایی و رانندگی کشور می خواهیم برای یک بار هم که شده از مسیر خط نوی گنبد به کلاله ترافیکی نموده و در مسیر از روستای ایمر محمد قلی آخوند هم عبور کنند و با طولانی ترین سرعت گیر کشور آشنا شده و از این سرعت گیر طولانی الگو بگیرند .

این سرعت گیر که سالهاست خرجهای سنگینی برای مالکین خودروهای عبوری برجای گذاشته ،‌ نه توجه مسئولین راه و شهرسازی شهرستان گنبد را به خود جلب کرده و نه توجه مسئولین راه و شهرسازی استان را ؟

جاده ای که تقریبا به طول حدود 500 تا 700 متر آنقدر آسفالت آن خراب شده که چه بخواهی و چه نخواهی سرعت خودرو از 20 تا 30 تا بیشتر نمی شود ، هرچند با این سرعت هم که بروی بازهم خودروی شما آسیب خواهد دید.

امیدواریم مسئولین راه و شهرسازی استان و شهرستان گنبد کاووس این جاده را هم ببینند و اگر راهی برای ترمیم جاده وجود دارد ، اقدامی برای آن انجام دهند .

جامی خبرنگار اترک

jadeh4