از این عابر بانک می توانید کاغذ یادداشت رایگان بگیرید.
به گزارش اترک : توی یک روز جمعه در یکی از خیابانهای شهر کلاله در حال قدم زدن بودم ، کودکی با ذوق به سراغم آمد و از کاری که یاد گرفته با هیجانی خاص تعریف می کرد .
ازش پرسیدم این چه کاری است که اینهمه ذوق هم دارد ؟ گفت : بچه ها از عابر بانک این بانک بدون داشتن کارت اعتباری کاغذ می گیرند .
گفتم مگر می شود این کار را کرد و او با یک حالتی که نشان از موفقیتش داشت بلافاصله رفت و بعد از مدتی با یک برگه ی رسید بانکی پیش ما آمد .
روش کارش را از او پرسیدیم و او گفت : اول دکمه ی خروج را می زنی و بعد در صفحه ای که می آید چند تا نوشته است به آنها کاری نداری و دوباره دکمه ی خروج را می زنی و بعد از لحظاتی از دستگاه یک کاغذ در می آید .
کودک که 10 -12 ساله به نظر می رسید به ما گفت : قبا بانک ملت هم همین طور بود ولی حالا چون جابه جا شده دیگه کاغذ نمی دهد .
نمی دانستیم چه بگوییم ؟ او را به خاطر کشف سرگرمیش دعوا کنیم و یا ایراد به سیستم بانکی بیاوریم و شاید هم انتقادی به عدم آموزش صحیح این گونه موارد به فرزندان!
جامی خبرنگار اترک