ghlamy

حجت‎الاسلام یدالله غلامی : حادثه کربلا نتیجه یک براندازی بود ، براندازی در جامعه اسلامی و براندازی ولایت و مدیریت جامعه بود.

  به گزارش اترک به نقل از گلستان ما : حجت‎الاسلام یدالله غلامی در مراسم عزاداری ویژه اربعین حسینی (ع) در سپاه نینوا گلستان اظهار داشت: حادثه کربلا نتیجه یک براندازی بود ، براندازی در جامعه اسلامی و براندازی ولایت و مدیریت جامعه بود.

وی با اشاره به  پنج مرحله براندازی ذکر شده در زیارت عاشورا تصریح کرد: جامعه‎ای که پیامبر (ص)تربیت کرده و 23 سال برای آن زحمت کشیده بود، ساختارش را به گونه‎ای شکل داده بود که بعد از آن به حضرت با مدیریت ولایت پیش برود و به فرمان خدا این امر را در غدیرخم اعلام کرد ولی بعد از رحلت پیامبر (ص) یک براندازی انجام و منجر به حادثه کربلا شد که به این موضوع یعنی براندازی در زیارت عاشورا پرداخته شده است.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا گلستان با بیان اهمیت قرائت و اهتمام به زیارت عاشورا که از سوی معصومین سفارش شده است گفت: این زیارت پربرکت فواید معنوی و مادی فراوانی دارد یعنی علاوه بر آثار فراوانی که در آخرت دارد دارای برکات بسیاری در این دنیا است لذا نباید فقط زیارت عاشورا را برای ثواب خواند بلکه باید ببینیم چه راهنمایی و منطقی برای ما دارد.

غلامی با بیان اینکه در زیارت عاشورا پنچ مرحله براندازی معرفی شده است ولی از عناصر آن در چهار مرحله اسمی برده نشده است افزود: پنج مرحله براندازی در زیارت عاشورا معرفی شده است که از عناصر آن در چهار مرحله اسمی برده نمی‎شود به علت اینکه اینها پشت پرده و اتاق فکر این فتنه‎ها بودند.

 

راه رسیدن به تولی، تبری است

وی گفت: در زیارت عاشورا تبری بسیار برجسته‎تر از تولی است چون راه رسیدن به تولی، تبری است و تا دشمن را نشناسی نمی‎توانی دوست و ولی را بشناسی.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا گلستان با معرفی چهار مرحله از براندازی که در زیارت عاشورا بدون معرفی عناصر آن آمده است خاطرنشان کرد: مرحله اول براندازی در زیارت عاشورا کسانی بودند که در حق پیامبر(ص) و آل او ظلم کردند مرحله دوم کسانی بودند که ایشان را از جایگاه‎شان کنار گذاشتند، مرحله سوم کسانی که اهل بیت را کشتند و مرحله چهارم کسانی که حاکمان جور و ستم را در کشتن اهل بیت یاری کردند.

غلامی ادامه داد: عناصر این چهار مرحله معرفی نشده‎اند و از آنها به دلیل مصلحت و جلوگیری از بروز اختلاف برده نامی برده نشده است ولی در مرحله پنجم که نتیجه این چهار مرحله براندازی است عناصر معرفی می‎شوند مثل یزید، شمر، عمربن سعد و عبیدالله که در ظاهر و جلوی پرده بودند ولی عوامل اصلی پشت پرده بودند که معمولا در اینگونه حوادث دیده نمی‎شوند و اگر هم دیده بشوند اسم آنها را گاهی بنا به مصلحت نمی‎شود آورد با اینکه خدا و پیامبر(ص) همه آنها را می‎شناختند.

غلامی با اشاره به فتنه سال 88 و ارتباط آن با مراحل براندازی که در زیارت عاشورا معرفی شده است خاطر نشان کرد: رهبر معظم انقلاب هم عوامل و عناصر اصلی فتنه سال 88 را نام نبردند زیرا ممکن است در جامعه سبب اختلاف شود و به مصلحت نظام اسلامی نیست و به همین دلیل زیارت عاشورا در چهار مرحله عناصر برانداز را معرفی نکرده است و به همین دلیل پیامبر(ص) در روز غدیر و در روزی که کاغذ و قلم خواست تا امت گمراه نشود عوامل پشت پرده را معرفی نکرد.

وی با مهم شمردن داشتن بصیرت در مسیر زندگی بیان کرد: مشکل در کربلا این بود که مردم دست‎های برانداز و پشت پرده را ندیدند و نشناختند و عامل آن هم نداشتن بصیرت بود که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب هم هست.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا گلستان گفت: حضور بعضی از افراد در سال 88 در خیابان‎ها و سر دادن شعارهای ضد انقلاب و ضدارزشی هم نتیجه تصمیمات عوامل پشت پرده و اتاق فکر فتنه بود که برای مردم ناشناخته بودند و در اینجا هم فقط بصیرت چاره‎ساز است.

غلامی با اشاره به حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 88 در کشورمان گفت: در کشور ما هم بعد از گذشت سه سال هنوز خیلی از شخصیت‎های کشور به دلیل بی‎بصیرتی اسمی از فتنه نمی‎برند و اصلا فتنه را قبول ندارند ولی پاسداران به عنوان حافظان انقلاب اسلامی باید بصیرت را در خود تقویت کنند و کارها را بابصیرت پیش ببرند و این خواسته مقام معظم رهبری است.