معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات گفت: این کشتیها عملیات صید غیرمجازی نداشتهاند و کمیته امنیت دریایی صرفا برای انجام بررسیها بیشتر اقدام به توقیف این کشتیها کرده است.
به گزارش اترک به نقل از تسنیم، علی اصغر مجاهدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اعلام این خبر، اظهار داشت: شناورهای توقیف شده چینی، شناورهای صیادی هستند که با درخواست سازمان بنادر وارد آبهای ایران شدند.
وی خاطر نشان کرد: این کشتیها در آب های ما درخواست عبور بی ضرر داشتند، اما به دلیل نزدیک شدن به مناطق ساحلی چابهار برای تجید آذوقه، توقیف شدند.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ادامه داد: این کشتیها نزدیک شدن خود به ساحل را به سازمان بنادر برای انجام تدارکات اطلاع داده بودند.
مجاهدی بیان داشت: این کشتیها عملیات صید غیرمجازی نداشتهاند و کمیته امنیت دریایی صرفا برای انجام بررسیها بیشتر اقدام به توقیف این کشتیها کرده است.
این مقام مسئول اظهار داشت: با توجه به موقعیتی که منطقه چابهار برای صید فانوس ماهیها دارد به دنبال رونق این منطقه و جذب سرمایهگذاریهای خارجی به صورت مشارکتی با پرچم ایران هستیم.
مجاهدی گفت: به دلیل اینکه اکثریت سهام این شرکت ها ایرانی هستند،منع قانونی برای صیادی آنها در آبهای ایران وجود ندارد و از این امر استقبال میشود.
پرونده 11کشتی ماهیگیری متخلف بحرین و امارات به دادگاه میرود
وی تصریح کرد: در تاریخ ها 1 و 6 مرداد ماه نیز در 2 عملیات، 3 شناور اماراتی و 8 شناور بحرینی به دلیل انجام صید غیرمجاز در محدوده آبهای کیش توقیف شدند.
این مقام مسئول در پایان اظهار داشت: پرونده این 11 کشتیها که صید غیر قانونی داشتهاند تشکیل و در مرحله ارسال به مراجع قضایی قرار دارد.
انتهای پیام/