چاپ
دسته: اجتماعی
بازدید: 1163

nangloton111

روش درست کردن نان ذرت تند بدون گلوتن را در سایت راه اترک بخوانید.

به گزارش راه اترک به نقل از سایت تخصصی بانوان، روش درست کردن نان ذرت تند بدون گلوتن را در سایت راه اترک بخوانید.

پولنتا و ذرت منجمد می‌تواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نان‌های دیگر باشد.

ارزش تغذیه‌ای:

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.
  2. کره را ذوب کنید و فر را با دمای ۲۲۰ درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.
  3. مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.