روش درست کردن نان ذرت تند بدون گلوتن را در سایت راه اترک بخوانید.
به گزارش راه اترک به نقل از سایت تخصصی بانوان، روش درست کردن نان ذرت تند بدون گلوتن را در سایت راه اترک بخوانید.
پولنتا و ذرت منجمد میتواند یک جایگزین بسیار مناسب برای نانهای دیگر باشد.
ارزش تغذیهای:
- ۲۰۰ کیلو کالری
- ۶ گرم چربی
- ۲۹ گرم کربوهیدارت
- ۳ گرم شکر
- یک گرم فیبر
- ۷ گرم پروتئین
- ۱ گرم نمک
مواد لازم:
- ۲۰۰ گرم پولنتا
- ۲۸۴ میلی لیتر آب دوغ
- ۲۵ گرم کره
- یک عدد فلفل چیلی تند
- یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
- ۵۰ گرم ذرت منجمد
- ۲ عدد تخم مرغ زده شده
طرز تهیه:
- به مدت سه الی چهار دقیقه پولنتاها را در یک ماهیتابه سرخ کنید و مطمئن شوید که پخته است. حرارت را خاموش کنید نیمی از آن را درون کاسه بزرگ بریزید و آب دوغ را به آن بیفزایید. به خوبی ترکیب نمایید و اجازه دهید به مدت دو الی سه ساعت درون آن باقی بماند.
- کره را ذوب کنید و فر را با دمای ۲۲۰ درجه از قبل گرم نمایید. کره و باقی مانده مواد را به ترکیب آب دوغ اضافه کنید.
- مواد داخل ماهیتابه را درون فر قرار دهید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.