بازار ناموس اقتصاد كشور است"، يعني كسي كه بخواهد از اقتصادش با غيرت و تعصب دفاع كند، بازارش را به دست نامحرم نميدهد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ما در دهه هشتاد در ساخت ابزار دفاعی با دست خالی معجزه کردیم، تأکید کرد: بازار ناموس اقتصاد كشور است"، يعني كسي كه بخواهد از اقتصادش با غيرت و تعصب دفاع كند، بازارش را به دست نامحرم نميدهد.
به گزارش اترک به نقل از پایگاه اطلاعرسانی تولید ایرانی، سردار محمدرضا نقدی، در تحلیل مفصلی از ابعاد، الگوها و اولویتهای عملیاتی و اجرایی بنیادین نظریه اقتصاد مقاومتی، هدف از شکافتن این بحث را نه وارد شدن به مبانی نظری این نظریه بلکه تشریح عینی و ملموس آن برای اقشار مختلف مردمی خواند و ضمن تشریح 6 الگوی اقتصاد مقاومتی که به بدنه جامعه ارتباط دارد، گفت: ما می خواهیم برای بدنه انبوه بسیج و مردم، اقتصاد مقاومتی را بشکافیم، برای آنکه آنها را وارد عمل کنیم تا نقش خودشان را ایفا کنند
وی همچنین با تأکید بر این که باید به مخاطب نمونه عملی نشان داده شود، لزوم استفاده از ادبیات کاربردی و تمثیلی را برای فهم دقیقتر موضوع و هدف اقتصاد مقاومتی ضروری خواند.
سردار نقدی، تقویت فرهنگ کار و تولید، اصلاح الگوی مصرف و پرهیز از اسراف،حمایت مردمی از تولید ملی، استفاده حد اكثري از همه ظرفيت ها، روح خودباوري و خوداتكايي و مردمی کردن اقتصاد را شش الگوی اقتصاد مقاومتی ویژه جامعه و بدنه مردمی بسیج برشمرد و 70 درصد بخش خرد اقتصاد مقاومتی را در قید مدیریت بانوان ارزیابی کرد.
به گفته وی، اقتصاد مقاومتی، اقتصاد ریاضتی نیست و نمی گوید که آقا نخور، هزینه نکن، دست به هیچی نزن. اقتصاد ریاضتی یعنی همین کاری که غرب دارد انجام می دهد،اقتصاد مقاومتی در عین پویایی، پاسخ به این سوال است که چگونه می توان در شرایط فشار و تهدید، رشد اقتصادی را ادامه داد و وضعیت رفاه مردم را بهبود بخشید؟
وی با بیان این که 15 ميليارد دلار از 64 ميليارد دلار واردات كالايي كه در كشورمان است را مي توانيم كم كنيم، از واردات 40 میلیون یورویی چوب بستنی در سال گذشته انتقاد کرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین، با دعوت از مردم برای فعالیت در زیرساختها و فعال سازی ظرفیتهای بالقوه کشور، آنان را از رجوع به بازار سکه و ارز برحذر داشت و گفت: ما باید کاری را انجام دهیم که هم سودی برای خودمان داشته باشد و هم در کنار آن چندین نفر هم به اشتغال برسند، همچنانکه در دهه هشتاد در تهیه و تولید ابزارآلات دفاعی معجزه کردیم و در برخی موارد بدن داشتن دانش بومی و با اتکا به خلاقیت خودمان، دستآوردهای معجزه آسایی داشتیم.