آموزش کیک عسلی به زبان ساده را در سایت اترک بخوانید.
به گزارش اترک، با توجه به علاقه مندی شما دوست دادران بخش هنرهای آشپزی، سعی خواهیم کرد بر تعداد آموزشها اضافه کنیم.
ضمنا تمام شما علاقه مندان به این سایت اگر دستور پخت و آماده کردن هر نوع غذا،شیرینی و ... محلی و غیر محلی را دارید می توانید برای این سایت ارسال کرده و ما نیز به نام خودتان آن را منتشر می کنیم.
دستور پخت شیرینی عسلی
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم امروز میخوام تهیه ای یک کیک خوشمزه را به راه و روش ساده، براتون یلد بدم که همه میتونین در مدت زمان کمی درستش کنید مخصوصا وقتی که مهمون سرزده دارید.اسم این شیرینی خوشمزه ،کیک عسلی است.
مواد لازم
عسل :دوقاشق غذا خوری
روغن جامد: 3 قاشق غذاخوری سرخالی
اب ولرم: 1 لیوان
شکر :یک لیوان سرخالی
بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری پر
وانیل: 1چهارم قاشق چای خوری
آرد: 2 پیمانه
پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری
اول فر را روشن میکنیم تا کاملا گرم بشه حالا روغن و شکر را داخل کاسه ریخته و هم میزنید بعد که کمی هم خورد خالا وانیل و عسل و آب را اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا کم کم آرد و الک میکنیم و بیکینگ پودر رو هم داخل آرد اضافه می کنیم و کاملا هم میزنیم تا گلوله نداشته باشه .قالب مورد نظر رو برداشته کمی چرب میکنیم و با الک داخل و اطراف آن را یک لایه آرد میپاشیم این کار رو واسه این میکنیم که دیگه کیک به قالب نمیچسبه.
یک کمی از مواد رو نگهمیداریم بقیه رو داخل قالب ریخته حالا اون مواد مونده رو با یک قاشق پودر کاکائو مخلوط میکنیم و روی کیک میریزیم.
یک کمی هم شکر روش میپاشم برای براق شدن کیک حالا ظرف رو داخل فر گذاشته به مدت 40 دقیقه تا آماده شود بعد از سرد شدن نوش جان کنیدهمراه چایی یک عصرانه خیلی خوب میشه.