نان پیاز کوهی یک غذای بسیار لذیذ و سرشار از کلسیم و ویتامین است .
به گزارش اترک ، نان پیاز کوهی یک غذای محلی استان گلستان است و مردم شهرستان های مراوه تپه و کلاله در این استان علاقه ی وافری به پخت این نان مفید دارند.
ما در این قسمت سعی داریم تا این نان بسیار مفید را که مختص فصل بهار است ، را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواد لازم :
پیاز کوهی
خمیر پیراشکی یا خمیر آماده از نانوایی
روغن
نمک به مقدار لازم
ادویه (فلفل سیاه ، زردچوبه ) به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیازهای کوهی را شسته و خرد می نماییم و در روغن کمی تفت می دهیم. این سبزی را هم می شود کمی تفت داد و سپس لای خمیر گذاشت و هم می شود که به شکل خام لای خمیر گذاشت .
سپس نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه را به مواد می افزاییم . حالا مقداری از مواد را برداشته و روی خمیر قرار می دهیم .
دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم . سپس آنها را روی سینی تنور گذاشته و منتظر می شویم تا نان ها آماده شوند .
* می شود به این سبزی گوشت چرخ کرده اضافه کنیم تا لذیذ تر شود .
نان های ما آماده است . بفرمایید نوش جان
انتهای پیام/مرادیانی