p1

نان پیاز کوهی یک غذای بسیار لذیذ و سرشار از کلسیم و ویتامین است .

به گزارش اترک ، نان پیاز کوهی یک غذای محلی استان گلستان است و مردم شهرستان های مراوه تپه و کلاله در این استان علاقه ی وافری به پخت این نان مفید دارند.

ما در این قسمت سعی داریم تا این نان بسیار مفید را که مختص فصل بهار است ،  را به شما عزیزان آموزش دهیم.

0 251008

مواد لازم :

پیاز کوهی

خمیر پیراشکی یا خمیر آماده از نانوایی

روغن

نمک  به مقدار لازم

ادویه (فلفل سیاه ، زردچوبه ) به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیازهای کوهی را شسته و خرد می نماییم و در روغن کمی تفت می دهیم. این سبزی را هم می شود کمی تفت داد و سپس لای خمیر گذاشت و هم می شود که به شکل خام لای خمیر گذاشت .

 سپس نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه را به مواد می افزاییم . حالا مقداری از مواد را برداشته و روی خمیر قرار می دهیم .

دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم . سپس آنها را روی سینی تنور گذاشته و منتظر می شویم تا نان ها آماده شوند .

* می شود به این سبزی گوشت چرخ کرده اضافه کنیم تا لذیذ تر شود .

p1

نان های ما آماده است . بفرمایید نوش جان

انتهای پیام/مرادیانی