هر ساله تعدادی از جوانان شهرستان مراوه تپه در سایر شهرها و در حین کار فوت می کنند .
به گزارش اترک : کار جوهره مرد است و مردان به همین خصلت به دنبال کار و اشتغال هستند تا به قول معروف ساخته شوند و مرد شوند .
اما اگر کار و اشتغال در هر محلی به اندازه ی نیروی کار آن وجود داشته باشد ، آیا بازهم نیروی کار مهاجر خواهیم داشت ؟
از آغاز سال 1392 تا کنون 3 نفر از جوانان مراوه تپه ای که برای کار به شهرهای بزرگی همچون تهران رفته بودند ، براثر سقوط از ارتفاع و عدم رعایت مسائل ایمنی از سوی پیمانکاران متاسفانه به شکل فجیعی ، فوت نموده اند .
اگر به این آمار ، فوت شدگان سالهای قبل را هم اضافه نماییم ، آمار قابل ملاحظه ای خواهد شد !!!
آیا به راستی نمی توان فرصتهای عادلانه ی شغلی را در مناطق روستایی و کوچک هم ایجاد نمود تا دیگر صحنه هایی از این دست کمتر اتفاق بیافتد.
نکته : سه جوان فوت شده از روستاهای قزل دالق ، یکه توت و شارلق مراوه تپه بوده اند .
فرصتهای شغلی کشاورزی که در عین راحتی درآمد سرشاری را نیز به همراه دارد باید مورد توجه و حمایت مسئولین قرار گیرد .
کشت دنبلان ، ثعلب و ... از جمله کشتهای بسیار پردرآمد کشاورزی هستند که هنوز در منطقه به شکل عمومی صورت نگرفته است.
جامی خبرنگار اترک