فرماندار مراوه تپه : مردم حماسه آفرين مراوه تپه با حضور 95 درصدي خود در انتخابات جاري ،لايق اين خدمات هستند .
به گزارش اترک :اسکندري فرماندار شهرستان مراوه تپه در مراسم افتتاح بيمارستان صحرايي در مراوه تپه گفت :گویی در این روزهایی که قرار بود بیمارستان صحرایی راه اندازی شود ،شما شاهد تلاش خستگی ناپذیر بسیجیان در روزهای دفاع مقدس بودید.
وی همچنین ضمن تبریک ایام هفته ی بسیج به همه ی بسیجیان ، افتتاح اولين بيمارستان صحرايي به همت بسيج جامعه پزشکي و دانشگاه علوم پزشکي در مراوه تپه را به عموم مردم و کليه ي دست اندرکاراني که با زحمات شبانه روزي در راه اندازي اين بيمارستان کمک کردند ، تبريک مي گفت.
ایشان راه اندازی ییمارستان را در مراوه تپه حق این مردم دانستند و افزودند ، مردم بسیجی مراوه تپه لایق این خدمت بودند چرا که در انتخابات جاری با حضور 95 درصدي خود حماسه آفریدند .
جامی خبرنگار اترک