شهرستان مراوه تپه استعدادهای اقتصادی بی شماری دارد که متاسفانه مورد بی مهری مسئولان قرار گرفته است.
به گزارش اترک : شهرستان مرزی و محروم مراوه تپه در شرقی ترین نقطه ی استان گلستان قرار دارد.
این شهرستان مرزی علی رغم استعدادهای فراوان در زمینه های مختلف همچنان در محرومیت به سر می برد . توجه خاص مسئولین به شهرها و روستاها در زمینه ی استعدادهای آن مناطق می تواند باعث شکوفایی کلی کشور شود و حتی در زمینه ی مهاجرت از شهرهای کوچک به کلان شهرها نیز نتیجه ی عکس بگذارد.
معدن سیلیس ،ذخیره گاههای گازی و نفتی ،پسته های وحشی ،رودخانه ی مرزی اترک ، مفاخر ادبی ،زیارتگاهها و ابینه ی تاریخی و گیاهان دارویی منحصر به فرد گوشه ای از استعدادهایی است که در شهرستان مرزی مراوه تپه وجود دارد و مورد کم توجهی قرار گرفته است.
برخی از این منابع با بهای اندک از شهرستان خارج شده و به نام شهرهای دیگر و در برخی از موارد به نام کشورهای دیگر دوباره به داخل کشورمان باز می گردند.
از جمله ی این موارد :ثعلب می باشد.
ثعلب منطقه ی مراوه تپه از جمله ی ثعلب هایی هستند که متاسفانه در کشور عمل آوری آنها صورت نمی گیرد و این ثعلب ها از شهرها و روستاهای منطقه جمع آوری شده و به ترکیه و پاکستان برای عمل آوری منتقل می شوند.
به نا به گفته ی یکی از اهالی منطقه ی آق امام مراوه تپه که از کانونهای درجمع آوری ثعلب می باشد ،در کشور ما تنها در سه استان ثعلب جمع آوری می شود . در هر روز در منطقه ی آق امام مراوه تپه حدود 1 تا 2 تن ثعلب توسط مردم منطقه جمع می شود و به سمت ارومیه و کرمانشاه ارسال می شود و از آن جا نیز به سمت ترکیه می رود.
حال اگر مسئولین این استعداد منطقه را با فعالیتهایی نظیر : تشویق کشاورزان به کشت این گیاه ، ارائه اطلاعات در زمینه ی کلیه ی مراحل کاشت ،داشت و برداشت و نگهداری به کشاورزان و ساخت مرکز عمل آوری ثعلب در منطقه و ...رونق دهند ، این امر می تواند در رونق اقتصادی مردم منطقه و حتی استان نیز اثری شگرف بگذارد.
البته شهرستان مراوه تپه استعدادهای دیگری نیز دارد که آنها نیز در صورت توجه می توانند حرفی برای گفتن داشته باشند.
قارچ معروف دنبلان ،زعفران کوهی ،گیاهان دارویی ،پرورش شتر و شتر مرغ و ...
جامی خبرنگار اترک
ثعلب جمع آوری شده در روستای آق امام مراوه تپه