یک سیلوی گندم و یک کارخانه آرد تنها داراییهای شهرک صنعتی مراو تپه می باشد.
به گزارش اترک، رونق اقتصاد و تولید مزایای زیادی دارد که یکی از هزاران مزایای رونق اقتصادی عدم مهاجرت نیروهای جوان هر منطقه و حتی جلوگیری از ترک تحصیل زودهنگام در دانش آموزان خواهد شد.
تابلوی شهرک صنعتی مراوه تپه حتی در در دولت اصلاحات نیز به جز تابلو شاهد اقدامی دیگر نبود.تنها اقدام صورت گرفته در این شهرک صنعتی در دولت دهم روی داد که آنهم فقط در ساخت سیلوی ذخیره سازی بود.
شهرک صنعتی شهرستان مراوه تپه یکی از قدیمی ترین شهرکهای صنعتی در استان می باشد.
در اواخر دولت دهم برنامه ساخت کارخانه آرد در کنار این سیلوها برنامه ریزی شد و آغاز به کار کرد و نهایتا کارخانه آرد گندم کاران مراوه تپه در دهه فجر 1392 آغاز به کار نمود.
اما هیچ کارخانه تولیدی در این شهرستان نوپا علی رغم وجود پتانسیلهای خاص مانند منابع سیمان، سیلیس،تولیدات کشاورزی خاص منطقه مثل :آفتابگردان آجیلی،هندوانه آجیلی و ... ایجاد نشده است.
امیدواریم مسئولین دولت تدبیر و امید تدبیری برای مردم شهرستان مراوه تپه و جوانان آن بیاندیشند تا با آوردن فرصتهای شغلی که در آوردن کارخانه های تولیدی است به تنها شهرستان بدون کارخانه تولیدی ،شور و شادابی در دل جوانان این منطقه نیز بوجود آید و از مهاجرت نیروهای متخصص و کارآمد منطقه به شهرهای بزرگ کاسته شود.
لازم به توضیح است که هرچند وقت یکبار، مردم منطقه شاهد فوت یکی از جوانان خود هستند که بر اثر سوانح کاری در محل کار ودر شهرهای بزرگ و بدون وجود بیمه دچار سانحه شدند و جنازه آنها به منطقه برگشت داده شده است.
مانند فوت جوانی از جوانان این منطقه که با آمبولانس بهشت زهرای تهران در سال قبل به منطقه آورده شد.