فرماندار مراوه تپه در گالیکش گفت: مراوهتپه هشت سال است که شهرستان شده اما همچنان از کمبودها رنج میبرد.
به گزارش اترک به نقل از نیلکوه، اسماعیل تاجیقرهجه عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی شرق گلستان در شهرستان گالیکش گفت: دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای دولتی باید بر اساس اولویتبندی نسبت به ایجاد مراکز و واحدهای درمانی اقدام کنند مراوهتپه هشت سال است که شهرستان شده اما همچنان از کمبودها رنج میبرد.
وی با اشاره به اینکه فرمانداران شهرستانهای گالیکش، مینودشت و کلاله در این جلسه تقاضای احداث درمانگاه و بیمارستان با توجه به داشتههای خوددارند گفت: برخی از این شهرستانها بیمارستان دارند و تقاضای احداث درمانگاه در کوچه کناری آن رادارند و اما مردم محرم مراوهتپه از کمترین امکانات این حوزه برخوردار هستند.
وی تصریح کرد: بعد مسافت از مرکز استان گلستان سبب شده تا مدیران مراوهتپه را نبینند، این شهرستان اداره تأمین اجتماعی ندارد ولی 3 هزار و 500 بیمهگذار دارد.
پس از گفتههای تاجی تعدادی از مدیران استانی قول دادند تا پس از ماه محرم به این شهرستان سفری داشته باشند.
مردم کلاله برای استفاده از تسهیلات بانک رفاه باید به کلاله بروند
فرماندار مراوهتپه افزود: مراوهتپه با برخورداری از تعاونی مرزنشینان هیچگاه در فعالیت اقتصادی متوقف نشد و جزو موفقترین تعاونیهای کشور است.
تاجیقرهجه بر لزوم دایر شدن یک بانک عامل در این شهرستان تأکید کرد و گفت: مردم مراوهتپه برای دریافت کمکهای امدادی این نهادهای به بانک رفاه شهرستان کلاله بیایند و ضامن خود را نیز از این شهرستان انتخاب کنند.
به گفته وی فنی و حرفهای مراوهتپه با توجه به فعالیتهای خوبی که انجام داد جزو ادارات نمونه شناخته شد اما فنی و حرفهای مراوهتپه به دلیل عدم تخصیص بودجه ساختمان اداری ندارد.
به گفته وی به مردم این شهرستان قول افتتاح ساختمان فنی و حرفهای را در دهه فجر امسال دادهایم اما با روندی که دارد تا چند دهه فجر دیگر شاهد افتتاح آن نخواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه شهرستان مراوهتپه در بخش صنایعدستی پایلوت است، گفت: شغل مردم عشایر و روستایی این شهرستان صنایعدستی است که لازم است مسئولان در این بخش ما را حمایت کنند.
فرماندار مراوهتپه این شهرستان را یکی از آسیبپذیرترین شهرهای استان ازلحاظ آسیبهای اجتماعی دانست و اظهار کرد: به علت عدم وجود زیرساختها با آسیبهای اجتماعی مواجه هستیم 90 درصد جمعیت مراوهتپه روستانشین و 50 درصد دچار سیلزدگی شدند و روستاهای این شهرستان طرح کوچ خورده است.
تاجیقرهجه بر لزوم تقویت اورژانس اجتماعی از سوی بهزیستی تأکید کرد و گفت: در این زمینه ازلحاظ مالی باید توجه شود و اورژانسهای اجتماعی یکی از نیازهای جدی این شهرستان محسوب میشود.
وی با اشاره به اینکه اعتیاد در شهرستان مراوهتپه بسیار زیاد است، اظهار کرد: این آسیب به دلیل عدم وجود زیرساختها و فقدان درمانگاه رو به افزایش است و معتادان به سمت خوددرمانی رجوع میکنند که نیاز است اولویتبندی از سوی متولیان امر در ایجاد درمانگاه لحاظ شود.
گفتنی است در این جلسه سید علیاکبر طاهایی معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت کار و تعاون و امور اجتماعی، دکتر رجبی نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران مینودشت، کلاله و مراوهتپه، آخوند آرمون امامجمعه اهل سنت روستای ینقاق، مهندس امرا... عباسی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان، طاهرزاده رییس دانشگاه علمی کاربردی گلستان، دانیال مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر گلستان، ابوالفضل تیرانداز مدیرکل فنی و حرفهای استان گلستان، رقیه رحمانی مدیرکل سازمان بهزیستی گلستان، موسیالرضا شریفی مدیرعامل بانک توسعه تعاون گلستان، مهندس محمد حیدر نژاد مدیرکل تأمین اجتماعی گلستان، محمدرضا حسین پور سرپرست مدیریت درمان تأمین اجتماعی گلستان، رضا جعفری مدیر صندوق بازنشستگی گلستان، آقایی مدیر اداره امور شعب بانک رفاه گلستان و دکتر سید محمد حسینی مدیرکل بیمه سلامت گلستان حضور داشتند.