majaz1

دولت یازدهم و دوازدهم، کشور را در زمینه دولت مجازی به یکی از پیشروترین کشورها تبدیل کرده است.

به گزارش سرویس طنز سیاسی راه اترک، دولت یازدهم و دوازدهم را باید یکی از پیشروترین کشورها در زمینه ی دولت مجازی باید برشمرد.

دولتی که به جای حضور در فضاهای واقعی، بیشتر در فضاهای مجازی حضور دارند و این حضور به حدی است که از زمان حضور در فضای واقعی هم بیشتر شده است.

حضور در توئیتر، اینستاگرام، فیس بوک، نامه نگاری های ایمیلی و ... به حدی در این دولت زیاد بوده است که به قولی اگر برخی از وقتها میزان مطالب منتشر شده ی وزرا در این فضاها کم باشد با تعجب مردم روبرو خواهند شد و به نظر طنزنویس راه اترک در این مواقع رئیس دولت باید به وزرا بابت کم کاری، توبیخی با درج در پرونده صادر کند!

مزایای حضور در فضای مجازی:

در این زمان است که دولت دیگر در فضای رسمی و واقعی نه چیزی را محکوم می کند و نه بیانیه ای شدید منتشر می کند و این امور را با بیانی دیگر به زمان حضور در فضای مجازی منتقل می کند و مزایای این امر این است که اگر با واکنشهای تندی از سوی طرف مقابل مواجه شد ، بلافاصله دیوار حاشا بلند می شود که این فضا یک فضای جعلی بوده و به وزیر مربوطه مربوط نمی باشد و اگر واکنشی را هم به همراه نداشته باشد که ادامه کار خواهد داشت و حتی برای این حضور جشن یک سالگی و دو سالگی و چند سالگی هم گرفته می شود و کیکی هم بریده شده و کادوی تولد هم گرفته می شود.

به نظر می آید دولتهای سایر کشورها باید از دولت یازدهم و دوازدهم برای ایجاد دولت مجازی الگو گرفته و به این سمت حرکت کنند.

نتایج دولت مجازی:

دیگر از انتخابات و نقد و انتقادهای قبل و بعد از انتخابات راحت می شوید.

می شود کار و امور مربوط به کشور را به چند رباط داد و خودمان به امور دیگری بپردازیم.

و در صورتی که سایر کشورها هم به این راه برای اداره امور رجوع کنند، شاید دیگر نه جنگی روی دهد و نه درگیری و نه ...

ولی راستش همه ی این مزایای آخری که گفتیم مربوط به فضای مجازی است و به فضای واقعی مربوط نمی شود!

حال چرا باید به این فضا دلخوش کرد و دلخوش بود باید از فعالان این عرصه به خصوص بازیگران عرصه دیپلماسی فضای مجازی این سوال را پرسید.

نویسنده : طنزنویس فضای مجازی راه اترک