چه کسی در انتخابات مجلس امسال، نماینده مردم شرق گلستان در بهارستان خواهد شد؟
به گزارش راه اترک، اسفند امسال، روزی است که مردم برای انتخاب دوباره نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی به پای صندوق های رای خواهند رفت تا اگر نماینده قبلی آنها در قانون گزاری و رایزنی برای گرفتن اعتبارات عمرانی برای حوزه انتخابی خوب عمل کرده و در عمل فرد موفقی بوده و هیچ بده بستان سیاسی و گروهی و قومیتی و فامیلی نداشته، او را برای بار جدید به مجلس بفرستند و اگر نه، شخص دیگری را که این قابلیتها را دارد به عنوان نماینده خود انتخاب کنند.
چند وقتی است که کاندیداهای محلی در سراسر کشور دست به کار شده اند و برای رایزنی با مردم و شخصیتهای تاثیرگزار منطقه ای وارد جامعه شده اند.
در حوزه انتخابیه شرق گلستان که شامل 4 شهرستان مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه می باشد نیز وضع به همین گونه است.
اما به راستی مردم در این انتخابات ، مسئولیت نمایندگی خود را به دوش چه کسی خواهند انداخت؟
نماینده فعلی یا نماینده ای جدید؟
نماینده فعلی اگرچه در حوزه عمل، به خصوص در آوردن شخصیتهای مختلفت کشوری به منطقه موفق بوده و برخی از پروژه ها در زمان نمایندگی او از پیشرفت خوبی برخوردار بوده اند ولی این نماینده در حوزه انتصابات به زعم شخصیتهای مختلف 4 شهرستان نمره قابل قبولی نگرفته است و به خصوص در موضوع استخدام نیروهای بهداشت و آن لیست پیشنهادی، حواشی ایجاد شد که برای نماینده شرق گلستان ، اثر خوبی در جامعه به جا نگذاشت.
شهرام کوسه غراوی، خود در زمینه ورود دوباره اش برای کاندیداتوری مجلس به خبرنگار راه اترک گفته بود: اگر اقبال مردمی به من باشد، می آیم.
حال باید دید مردم به نماینده فعلی خود اقبال دارند و یا به دنبال چهره ی جدیدی هستند؟
بررسی برخی حرکتهای سیاسی فرا منطقه ای حکایت از این دارد که برخی از افراد جدید توسط جریانی فرامنطقه ای مدتها قبل دست به کار شده اند و کارهایی برای جلب اعتماد مردمی را انجام داده اند.
یک تحلیل گر مسائل انتخاباتی در همین زمینه به راه اترک گفت: جریانهای سیاسی خاص در برخی از نقاط چنان زیرکانه ورود می کنند که حتی حساسان سیاسی آن منطقه نیز متوجه حرکت آنها نمی شوند.
وی در همین زمینه گفت: به عنوان مثال، یک بخشدار یا فرماندار توسط این جریان چنان تقویت می شوند و حمایت می شوند که بتوانند به عنوان یک چهره اجتماعی معرفی شوند، سپس این جریان، این فرد را از جایگاهش برمی دارد و در هیچ جایگاهی منسوب نمی کند، اما چرا این فرد ، علی رغم وجود پتانسیل، بی استفاده قرار می گیرد؟
این تحلیل گر مسائل انتخاباتی ادامه می دهد: جریان مورد اشاره ، بدون دادن پاسخ به سوال مردمی در خصوص چرایی عدم استفاده از این چهره ها توسط دولت، چهره مزبور را دوباره به عنوان یک چهره مردمی تاثیرگزار معرفی کرده و مثلا این چهره به انجام امور خیریه مشغول شده و همان جریان، از نظر مالی او را دوباره پشتیبانی می کند تا موفقیتهای مختلفی هم به دست بیاورد و در یک همرسانی رسانه ای ، کارهای او با درشت نمایی به خورد مردم داده شود.
وی در خاتمه گفت: حالا همه چیز آماده است تا این چهره برای ورود به صحنه سیاسی انتخابات ورود کند.
حال باید دید که مردم اسیر این بازی سیاسی خواهند شد و نماینده ای را به مجلس خواهند فرستاد که ماحصل یک بازی سیاسی است و یا آگاهانه و بدون از این بازیهای سیاسی دست به انتخاب خواهند زد؟
حال باید دید که جریانهای آگاهی بخش جامعه، چقدر خود را برای آگاهی دادن درست به مردم و هدایت آنها برای انتخاب درست، تلاش خواهند کرد؟
انتهای پیام/رضا جامی