avazzadeh

رئیس اداره ورزش و جوانان کلاله گفت: در وزارت ورزش و جوانان، تنها به بعد قهرمانی رسیدگی می شود و مسائل دیگر جوانان، گمشده اصلی این وزارت هستند.

به گزارش راه اترک، وزارت ورزش و جوانان چند سالی است که به شکل ترکیبی مسائل ورزش و سایر مسائل جوانان را با هم در حال پیگیری است ، امری که به نا به تایید اکثر کارشناسان و مسئولین و حتی خود جوانان، تقریبا بی نتیجه بوده و گویا مسائل جوانان در این وزارت خانه به عنوان حاشیه وزارت خانه تعریف شده است.

داود عوض زاده، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کلاله ، حل این مشکل را ورود سمنها به سطح جامعه می داند چرا که دولت بودجه های خوبی برای این سمنها در نظر گرفته است.

عوض زاده در این خصوص گفت: با حضور سمنها می توان این قسمت ادارات ورزش و جوانان را پر رنگ کرد.

وی در خصوص وضعیت سمنها در این شهرستان گفت: تا الان تها 2 سمن در شهرستان ثبت شده که زیر نظر ورزش و جوانان فعالیت می کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان کلاله ادامه داد: علاقه مندان در این سمن ها می توانند به سایت وزارت ورزش و جوانان بروند و درخواست سمن خود را ثبت کنند.
عوض زاده توضیح داد: حوزه فعالیت سمنها منطقه ای نیست و آنها می تواند، استانی فعالیت کنند ، اگرچه بیشتر سمنها منطقه ای عمل می کنند.
وی در خصوص دامه کاری سمنهای ثبت شده در کلاله گفت: دو سمن ثبت شده ما یکی در حوزه ازدواج آسان و دیگری نیز در حوزه فرهنگی، شاداب سازی اجتماعی و ... فعالیت می کنند.

داود عوض زاده ادامه داد: برنامه ما برای سال 99 ، فعالیت 3 سمن دیگر است که امیدواریم جوانان به این سمت بیایند و این سمنها را راه اندازی کنند.
وی در خصوص راه اندازی سمن ها گفت: ایجاد و ثبت سمن رایگان است و می تواند موجب ایجاد اشتغال نیز برای جوانان شود، مانند: برگزاری کلاسهای مجوز دار، کارگاههای آموزشی و ...  که افراد می توانند سمن با موضوع مشترک نیز بگیرند و فعالیت خود را انجام دهند.

وی در خصوص مشکل دریافت وام ازدواج نیز گفت: این مشکل (تهیه ضامن) مشکلی است که از سوی بانکها به وجود آمده و تا این مشکل حل نشود، مشکل گرفتن وام ازدواج برای زوجهای جوان بدون حل باقی می ماند.

عوض زاده گفت: جلسات مختلفی در این زمینه گذاشته ایم و به نمایندگان مجلس نیز منتقل کرده ایم و در تیرماه نیز، جلسه ی شورای اداری شهرستان با موضوع ازدواج برگزار می شود که به این مسائل بازهم خواهیم پرداخت و این موضوع را به اطلاع نماینده محترم نیز خواهیم رساند که در این خصوص در مجلس به آن بپردازند.
وی ضمن انتقاد از شیوه دریافت وامهای قرض الحسنه ای مانند وام ازدواج گفت: بیشتر استفاده را در دریافت وامهای قرض الحسنه به خصوص وام 100 میلیونی ازدواج، قشر مرفه جامعه می برند و قشر ضعیف استفاده ای از این امر نمی برد.

داود عوض زاده در خصوص راه حل مشکل جوانان گفت: در سطح کلان نیز مطرح شده که باید قسمت جوانان مانند سابق به شکل مستقل از وزارت ورزش دربیاید تا بتواند بودجه مستقل بگیرد و مسائل جوانان بهتر رسیدگی شود.

انتهای پیام/رضا جامی