safarna

با پیگیری مجمع نمایندگان استان؛ اعمال محدودیت تردد و ممنوعیت سفر به استان گلستان تایید شد.

 به گزارش راه اترک به نقل از گلستان ما، براساس ابلاغ وزارت کشور مبنی بر " اعمال محدودیت تردد و ممنوعیت سفر" در تعطیلات پیش رو،  25 استان کشور شامل این محدودیت  شدند که استان گلستان جز این استان ها نبود.

رحمت الله نوروزی دبیر مجمع نمایندگان استان گلستان در این باره گفت:  با پیگیریهای مجمع نمایندگان استان،  بعد از موافقت ستاد ملی کرونا و وزارت کشور، از ظهرامروز، طرح ممنوعیت تردد و سفر به استان گلستان اجرایی می شود. ‌

براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان ، دو هفته آینده روزهای سختی پیش روی استان است و گلستان در آستانه وضعیت قرمز قرار گرفته است و نیاز به اعمال این محدودیت بود تا استان گلستان بیش از این آسیب کرونائی نبیند

 براساس ابلاغیه وزارت کشور؛ از ظهر روز دوشنبه 12 آبان ماه آغاز و تا ساعت 24 شانزدهم آبان ماه، ورود و خروج خودروهای شخصی به استان های مشمول طرح " اعمال محدودیت تردد" ممنوع بوده و پلیس راهنمایی و رانندگی نسبت به اعمال جریمه 500 تومانی برای متخلفان اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام/