دپوی نخاله ها به همراه زباله های شهری در بالای مخزن آب شرب چشمه نیل موجب نگرانی اهالی این محله شده است.
به گزارش راه اترک، به تازگی در بالای محل قرار گرفتن مخزن آب شرب محله چشمه نیل کپه های زیادی از نخاله های ساختمانی که به همراه آن، زباله هایی نیز وجود دارد، ریخته شده است.
این درحالی است که چند روزی هم می شود درب مخزن آب شرب اهالی محله چشمه نیل به سرقت رفته و علی رغم اطلاع اهالی به اداره مربوطه، هنوز اقدامی برای محافظت از آب شرب اهالی انجام نشده است.
در صورت بارش باران بر روی این زباله ها و نخاله ها و جاری شدن شیرابه آن به سمت پایین دست که مخزن آب شرب اهالی قرار گرفته، چه بیماریهایی نصیب اهالی محله چشمه نیل خواهد شد؟
مردم از مسئولین درخواست دارند ، مسبب ریختن این زباله ها و نخاله ها را پیدا کنند و در ضمن فکری نیز برای درب مخزن آب مردم محله چشمه نیل بکنند.
محله چشمه نیل در شهرستان کلاله واقع شده است.
انتهای پیام/رضا جامی