استاندار گلستان اولین هشدار دوران مسئولیتش را برای اجرای دستور رئیس دولت جدید، صادر کرد.
به گزارش راه اترک، هادی حق شناس، استاندار گلستان در جلسه شورای مسکن استان گلستان به مسئولین ذیربط در خصوص اجرای دستور رئیس جمهور دولت سیزدهم، هشدار داد.
این هشدار حق شناس را برخی از تحلیل گران مسائل سیاسی، اولین هشدار وی برشمرده اند و معتقدند که این هشدار حق شناس از دو حالت خارج نیست : یا حق شناس این قبیل هشدارها و تلاشها را برای ماندن انجام می دهد و یا این که وی واقعا نیروی کاریر بوده و در دولت قبل اجازه چنین هشدارهایی را نداشته است.
طبق گفته مسئولین دولت سیزدهم، دولت قصد دارد در هر سال 1 میلیون واحد مسکونی بسازد و تحویل مردم دهد.
گلستان ما در این خصوص نوشت:« هادی حق شناس، استاندار گلستان در جلسه شورای مسکن استان گلستان گفت: در طرح جهش تولید مسکن در مرحله نخست نسبت به احصاء اراضی برای اجرای این طرح اقدام شده و پس از آن به دستگاه های خدمات رسان مکاتبه هایی خواهیم داشت.
استاندار گلستان بابیان اینکه پس از این دومرحله نسبت به ساخت مسکن اقدام می شود، افزود: دستگاه های اجرایی و اداره کل منابع طبیعی استان گلستان موظف هستند در دو هفته آینده اراضی مورد تایید ماده 9 را در حوزه شهری و روستایی شناسایی و جهت تحقق قانون تولید مسکن در اختیار اداره کل راه و شهرسازی گلستان قرار دهند.
حق شناس بابیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی اجازه فروش اراضی در اختیار خود را ندارد، متذکر شد: مگر اینکه وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده باشد که در این اراضی امکان ساخت مسکن وجود ندارد.
وی ابراز داشت: برای ساخت 120 هزار واحد مسکونی در استان گلستان باید طی چهار سال یک هزار هکتار زمین در نظر گرفته شود.
این مقام مسئول به ثبت بیش از 17 هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن اشاره کرد و گفت: در سال نخست باید 250 هکتار برای ساخت 30 هزار واحد مسکونی در نظر گرفته شود. »
انتهای پیام/جامی
دیدگاهها
شما خودتان در سایتتان نوشتید که چندین قول داده اند ولی عمل نکرده اند؟
#سیاسی
#استاندار_سیاسی
#بقایای_فریدون
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا