شهرداری اصفهان برای شهردار جدید کلیدی به بزرگی کلید حسن روحانی ساخت.
به گزارش راه اترک، اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شهرداری اصفهان برای شهردار جدید این شهر کلید بزرگی ساخت و این کلید را به شهردار جدید تحویل داد.
کلید بالا همان کلید مرصعی است که با هزینه بالا برای شهردار جدید اصفهان ساخته شده و به وی تحویل داده شده است!
این اداره مدعی است که این اقدام برای اولین بار صورت گرفته است، این درحالی است که حسن فریدون(روحانی) رئیس جمهور سابق کشور چنین کلیدی را قبلا به نمایش گذاشته بود و رونمایی از آن نیز شده بود که متاسفانه این کلید هیچ خیر و برکتی برای کشور نداشت.
اگرچه شهرداری اصفهان مدعی سابقه دار بودن ساخت کلید در قدیم برای شهرها در ایران بوده است ولی مردم ایران در 8 سال گذشته ذهنیت خوبی برای کلید برای آنها شکل نگرفته است.
مشخص نیست چرا شهرداری اصفهان چنین اقدام بی خاصیتی را برای شهر انجام داده است، اقدامی که مسلما با هزینه هم بوده است.
انتهای پیام/رضا جامی