پروژه پل بندرعباس به قشم قرار است در دولت سیزدهم محقق شود.
به گزارش راه اترک، اتصال جزایر به زمین اصلی هم به زیبایی های سرزمین اصلی اضافه می کند و هم امکانت دسترسی و حفظ جان مردم را بیشتر می کند.
جزیره قشم بزرگترین جزیره خاورمیانه است که از سالها پیش موضوع اتصال آن به سرزمین اصلی مطرح بوده است.
فاصله کوتاه بین بندرعباس تا بندرپل در شهرستان خمیر موجب تقویت این پروژه یعنی اتصال بین جزیره و خشکی اصلی شد.
این امر به گونه ی پیش رفت که بالاخره موضوع عملیاتی شد و چندین ستون از ستونهای اصلی پروژه از هر دو سوی منطقه شروع به ساخت شد.
اما این پروژه به ناگهان دچار رکود شد و در همان رکود هم باقی ماند.
با شروع دولت سیزدهم و در سفر رئیس دولت و هیات همراه به استان هرمزگان، این پروژه دوباره در دستور کار قرار گرفت و اولین اعتبار خود را نیز با فروش ویلای رئیس جمهوری در جزیره قشم قرار شد به دست بیاورد.
البته هنوز مشخص نیست که آیا این پروژه فروخته شده است یا نه ولی مردم چشم انتظار ساخت پروژه پل اتصال بندرعباس به جزیره قشم هستند.
تصاویر زیر مربوط به آخرین وضعیت این پروژه در استان هرمزگان است که هنوز در همان مراحل قبلی باقی مانده است.
انتهای پیام/رضا جامی
عکس: روح انگیز مرادیانی