در جزیره ۷ هزار نفری هرمز، فقط ۲ نانوایی فعالیت می کنند.
به گزارش راه اترک، نان یا همان قوت لا یموت، از جمله مواد غذایی حیاتی انسان محسوب می شود.
پخت نان چه در خانه و چه به شکل پخت در ناتوایی، از دیر باز رواج داشته و معمولا نان در همه فرهنگها، مورد احترام بوده است.
جزیره هرمز در جنوب کشور و در استان هرمزگان و در وسط آبهای نیلگون خلیج همیشه فارس ، واقع شده است.
یکی از کمبودهای مردم این جزیره بعد از مشکل نبود گاز شهری، عدم آسفالت کامل معابر شهری، مشکل عدم اتصال جزیره به بندر عباس، نبود بیمارستان و ... تعداد کم نانوایی می باشد.
در جزیره هرمز با حدود ۷ هزار نفر جمعیت، الان فقط ۲ نانوایی فعالیت می کنند که در صورت تعطیلی یک نانوایی، ازدحام شدید مردم باعث مشکلات می شود.
افزایش تعداد نانوایی در این منطقه امری ضروری است.
اتتهای پیام/جامی