abasi
یکی از شهدای شرق گلستان بعد از 36 سال به زادگاهش برمی گردد.

به گزارش راه اترک به نقل از مهر، شهید سلطان محمد عباسی در سال ۶۵ و در سن ۱۹ سالگی در عملیات کربلای پنج شهید و مفقودالاثر بود که پیکر بی نام و نشانش بعد از تفحص چند سال قبل در گلزار شهدای قزوین به خاک سپرده شد.

با انجام آزمایش DNA هویت این شهید شناسایی و روز گذشته (چهارشنبه) بعد از ۳۶ سال، چشم انتظاری خانواده و هم رزمانش در پادگان نوده خاتمه یافت.

امروز (پنج شنبه) مراسم رسمی استقبال از این شهید با حضور جمعی از مردم، مسئولان، روحانیون، تعدادی از فرماندهان نظامی و انتظامی و یادگاران هشت سال دوران دفاع مقدس در پادگان نوده خاندوز برگزار خواهد شد.

مراسم وداع با شهید سلطان محمد عباسی امشب (پنج شنبه) همراه با نماز مغرب و عشا و برگزاری دعای کمیل در بقعه متبرکه پیرباد برگزار می‌شود.

قرار است پیکر پاک شهید والامقام سلطان محمد عباسی بعد از نماز جمعه این هفته بر دستان مردم شهیدپرور مینودشت تشییع و سپس در زادگاهش روستای گوگ گل این شهرستان تدفین شود.
انتهای پیام/

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید