واحد صنفی برگزار کننده حراج، به تعزیرات معرفی شد.
به گزارش راه اترک، در شرایطی که به ماه مهر ورود می کنیم و ماه مهر هم ماهی است که مدارس باز می شوند و بازار خرید و فروش لوازم التحریر و کیف و کفش و ....رونق می گیرد، برخی از فروشندگان برای رونق کسب و کار و بعضا کمک به اقشار آسیب پذیر، قیمت کالاهای خود را کاهش می دهند و به قول امروزی ها، حراج می کنند.
برپایی حراج به خصوص در شهرهای کوچک، همیشگی بوده و نیازمند طی مراحل قانونی نیست.
در شهرستان کلاله ولی جلوی برگزاری یک حراج، گرفته شد.
روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن وتجارت استان گلستان در این خصوص نوشت: حسن رزاقی اظهار کرد: در پی گزارش واصله از اعلام حراج در یکی از واحد های صنفی شهرستان و بررسی موضوع، متاسفانه واحد مذکور مراحل قانونی را طی نکرده بود و مطابق قانون نظام صنفی هرگونه حراج، فروش فوقالعاده بدون اخذ مجوز رسمی از اتحادیه مربوطه در واحدهای صنفی ممنوع است.
وی افزود: واحدهای صنفی قبل از هرگونه عرضه باید اقدامات قانونی را طی کنند و در صورت تایید و نصب بنر میتوانند از این فرصت استفاده کنند.
رزاقی بیان کرد: برای واحد صنفی پرونده تخلفاتی تشکیل و به منظور سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شود.
اگرچه برگزاری حراج و یا فروش فوق العاده موجب متضرر شدن کاسبانی می شود که مالیات و عوارض و پرداخت قبوض مختلف، ادامه حیات اقتصادی را برای آنها سخت کرده است ولی برخورد سلبی با فعالان اقتصادی که هدف آنها کمک به معیشت اقشار متوسط جامعه است نیز راه حل مشکل، نیست.
انتهای خبر/رضا جامی