مردم در خصوص نمایندگان بی تفاوت به گرانیها گفتند: خودشان د. رفاه هستند و درد مردم را حس نمی کنند.
به گزارش بخش اجتماعی و سیاسی پایگاه خبری و تحلیلی راه اترک، متاسفانه نرخ دلار در دولت چهاردهم در طول ۶ ماه فعالیت، بالاترین نرخ رشد را در طی سالهای انقلاب داشته و این رشد به زندگی مردم بسیار فشار وارد کرده است.
نرخ دلار در اواخر دولت سیزدهم روی ۵۸ هزار تومان بود ولی در این روزها، نرخ دلار ۹۵ هزار را نیز تجربه کرد.
امری که باید با واکنش حداقل، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی روبرو می شد ولی در استان گلستان فقط دو نماینده به طرح سوال از وزیر اقتصاد ورود کردند!
در همین خصوص سایت راه اترک نظرسنجی را در کانال خبرهای مهم شرق گلستان منتشر کرد و علت عدم اعتراض ۵ نماینده از ۷ نماینده استان گلستان به گرانیها و افزایش قیمت دلار و ... را پرسید.
۵۲ درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی معتقد بودند، علت این بی تفاوتی، در رفاه بودن این ۵ نماینده است وگرنه گرانی زندگی مردم را سخت کرده است.
۲۳ درصد هم علت بی تفاوتی را شنیدن وعده و تطمیع برشمرده اند.
البته ۱۷ درصد هم معتقد بودند که نمایندگان اعتراض می کنند ولی اعتراضات خود را رسانه ای نمی کنند!
انتهای خبر/رضا جامی