karmozd

از ماه خرداد به بعد بابت مانده گیری از حساب بانکی خودتان باید کارمزد بپردازید.

به گزارش اترک : طبق اخبار رسیده دستورالعمل جدیدی به بانکها ارائه شده است که از اول خرداد ماه امسال بانکها از مشتریان خودشان هم بابت دریافت مانده ی حساب ، کارمزد دریافت نمایند.

به آماری که خبرگزاری تسنیم اعلام نموده است دقت کنید:«

داوود محمد بیگی و  اعظم السادات آقایی پور از اداره نظام های پرداخت با ابلاغ بخشنامه‌ای خطاب به مدیران عامل بانک‌ها اعلام کرده  اند که بانکداران باید از 20 خرداد ماه بابت مانده گیری دستگاه‌های خودپرداز شتاب از مشتریانشان کارمزد بگیرند.

 در این بخشنامه تأکید شده است: "براساس آمار تراکنش های ثبت شده در مرکز شاپرک در سه ماهه پایانی سال گذشته تعداد 1.673.571.982 تراکنش در سه نوع خرید، مانده گیری، خرید شارژ و پرداخت قبض ثبت شده است که مانده گیری، بخش قابل توجهی از این تراکنش ها را شامل می شود. (تعداد 458.344.504 تراکنش مانده گیری یعنی حدود 4/27%)، این حجم از تراکنش های غیر ضروری مانند مانده گیری موجبات افزایش ترافیک و کندی در سامانه را مخصوصا در روزهای پر تراکم سال فراهم آورده است که علاوه بر نارضایتی مشتریان شبکه بانکی، باعث اعتراض بانک ها نیز بوده است".

همچنین در بند دیگری آمده است که "لذا، براساس مصوبه یکصد و هجدهمین جلسه پولی و بانکی مورخ 24/12/1392 مقرر شد، از تاریخ 20/3/1393 به منظور کاهش ترافیک غیر ضروری، ارتقاء و پایداری شبکه و نیز کاستن از هزینه های غیر ضروری بانک ها، کارمزد خدمت مانده گیری مطابق با ساختار کارمزد شتابی دستگاه های خودپرداز محاسبه و در کلیه ابزارهای پذیرش از مشتری اخذ گردد. خواهشمند است دستور فرمایید در اسرع وقت به نحو مقتضی به کلیه واحدهای ذی ربط آن بانک اطلاع رسانی شود".»

آنچه در این گزارش آمده برآوردی است که این کارشناسان بر اساس تحلیل خود به آن رسیده اند و بر مبنای همین تحلیل اینک باید مردم جبران مافات نمایند و مبلغی حدود 15 میلیاردو دویست و هفتادو نه میلیارد تومان در ماه به سیستم بانکی پرداخت نمایند فقط بابت گرفتن یک مانده ی حساب!!!

حال اگر مردم پولهای خود را در یک روز از بانکها خارج نمایند ،‌آیا بانکها به این رضایت مشتری خواهند رسید ؟

اگر بانکهای ما دولتی و یا حتی خصوصی هستند باید رضایت مشتری را خود قرار دهند نه فقط رسیدن به منفعت مادی !

آیا گرفتن این پولها از مردم حلال است و یا حرام؟

جامی خبرنگار اترک