در تاریخ 30/11/92 " سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی " از جانب رهبر معظم انقلاب به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جهت اجرا ابلاغ شده است.
به گزارش اترک، توجه به رهنمون های مقام معظم رهبری در برنامه ریزی و سیاست گذاری های کلان کشور یک اصل مهم اساسی بوده و هست. چرا که ایشان با توجه به مبانی ارزشی، نگاه سیستمی و راهبردی و البته توجه ویژه به اقتضائات کشور، مسیر رسیدن به وضع مطلوب از وضع موجود را در چارچوب گفتمان انقلاب اسلامی جهت دستیابی به اهداف پیشرفت و عدالت اقتصادی را ترسیم می نمایند.
بر همین مبنا ایشان از سال 86 که کشور در وفور درآمدهای نفتی بود از سیاست گذاری های دقیق و منسجم در اقتصاد کشور سخن به میان آورده و بسیاری از نخبگان و اساتید اقتصادی کشور را متعجب ساختند. به نحوی که ایشان خلاء ها و ایرادات اساسی سیستم اقتصادی کشور را جبهه جدید مبارزه با دشمن معرفی و با آینده نگری دقیق خود تمرکز دشمن بر عرصه اقتصاد و آغاز جنگ تمام عیار اقتصادی دشمن را هشدار دادند.
جهت آماده سازی شرایط عمومی کشور ایشان در شش سال گذشته پی در پی مسأله اقتصاد را در صدر جریان های کشور دیده و نامگذاری های هر سال را به شعارهای اقتصادی اختصاص داده اند. در همین اثنا سال 89 برای اولین بار در جمع کارآفرینان از ایده اقتصاد مقاومتی به عنوان الگویی برای استحکام درونی اقتصاد کشور علاوه بر مبارزه اقتصادی با دشمنان نام برده و این طرح را نمونه راهکاری برای شرایط بحرانی اقتصاد کشور معرفی می کنند.
طی سالیان اخیر با اعمال نظر بساری از کارشناسان، اسساتید و نخبگان و مدیران دولت و مجلس به تکمیل این طرح پرداخته و در نهایت با اعمال نظر مستقیم معظم له در تاریخ 30/11/92 " سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی " از جانب ایشان به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام جهت اجرا ابلاغ شده است.