میانگین سرانه تولید و مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۵ کیلوگرم و ۲ برابر میانگین جهانی است.
به گزارش اترک به نقل از تسنیم از کرمانشاه، حسن رکنی در مراسم افتتاح طرحهای جهاد کشاورزی که امروز در کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به اینکه امنیت غذایی از موضوعات مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی است، اظهار داشت: تأمین پروتئین که از دو بخش عمده دام و طیور تأمین میشود مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی است.
معاون امور تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه در کل کشور در هر دوره دو میلیون تن گوشت مرغ تولید میشود، گفت: با تلاش و همکاری مسئولان، بدون افزایش ظرفیت و با بهینه کردن شرایط موجود یک میلیون تن به ظرفیت موجود اضافه شده است.
رکنی عنوان کرد: مخاطبان و کشورهای هدف صادرات گوشت مرغ 10 کشور هستند که تلاش میشود واحدهای تولیدکنند مرغ برای انجام صادرات بهتر مورد حمایت قرار گیرند.