طرز تهیه ساده ژله بستنی را در سایت اترک بخوانید.
به گزارش اترک، روزهای گرم سال است و یکی از دسرهای خوشمزه ای که در این روزها دلچسب است و به دل هم می نشیند، ژله بستنی است.
برای تهیه این دسر خوشمزه به روش زیر اقدام کنید.
مواد لازم:
یک بسته ژله با هرطعمی که دوست دارید را از بازار تهیه نمایید.( من ژله پرتقالی رو انتخاب کردم )
آب داغ: دو لیوان
پودر ژلاتین: دو قاشق مربا خوری
آب سرد: یک لیوان
بستنی وانیلی: یک لیوان
اول ژله پرتقالی رو به روشی که روی بسته نوشته شده درست می کنیم.مانند زیر:
ابتدا پودر ژله را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس دو لیوان آب جوش را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا دانه های ژلاتین حل شوند.
سپس آن را دریخچال بگذارید تا ببندد.
وقتی کاملا سفت شد حالا پودر ژلاتین را با آّب داغ مخلوط می کنیم و به جای یک لیوان آب سرد یک لیوان بستنی را اضافه میکنیم وروی ژله قبلی میریزیم و میگذاریم تا ببندد .
نکته : برای برگرداندن ژله ظرف مورد نظر را قبل از شروع کار بشورید همانطور که خیس است داخل فریزر بگذارید کمی که حالت یخی پیدا کرد بعد ژله را داخل ظرف بریزید اینطوری دیگه خیلی راحت بدون نیاز به اب گرم ژله ما برمی گردد.
نوش جان
نرگس جامی خبرنگار افتخاری اترک