khoreshalu

دستور پخت خورش آلو-اسفناج را در سایت اترک بخوانید.

به گزارش اترک، خورش آلو-اسفناج یک خورش خوشمزه است که دستور پخت آن را می توانید در زیر بخوانید و از خوردن این خورش لذت ببرید.

خورش الو اسفناج

مواد لازم 500 گرم گوشت مرغ
اسقناج: 2 کیلو
الو خورشی برای هرنفر: 2عدد
پیاز بزرگ :1 عدد
 نمک و ادویه:به میزان لازم

با سلام  خدمت دوستان عزیزم امروز همونطوری که گفتم میخوام براتون دستور پخت یک خورش خوشمزه یعنی خورش آلو- اسفناج رو یاد بدم .
اول بدونید که این غذارو بیشتر با گوشت قرمز درست می کنند اما با گوشت مرغ هم خیلی خوشمزه میشه .
ابتدا اسفناج را تمیز کرده و شسته و بعد از ابکشی داخل قابلمه ریخته می گزاریم تا بخار پز شود. این کار حدود نیم ساعتی طول میکشه .
تا اون موقع ما مرغ را داخل قابلمه ای که کمی روغن در ان ریختیم ، سرخ میکنم  در اواخر سرخ شدن مرغ ها پیاز خورد شده ه را اضافه میکنم تا با گوشت مرغ ها سرخ شود.

در اخر ادویه ها ،فلفل و زردچوبه به میزان لازم رو اضافه میکنیم .
حالا اسفناج های اماده شده را هم ابکش کرده و به مرغ اضافه میکنیم و الوها را و در اخر مقداری اب داخل قابلمه ریخته درب آن را گذاشته تا جا بیفتد. نکته اصلی این است که این خورش نباید زیاد آب داشته باشد.

این خورش خوش مزه را همراه پلو میل کنید. نوش جان

نرگس جامی خبرنگار افتخاری اترک از تهران