یک کارشناس تغذیه معتقد است، مصرف زیاد گوشت قرمز، اوره و چربی بد خون را بالا میبرد.
به گزارش اترک به نقل از ایسنا، عاطفه نادری اظهار کرد: گوشت قرمز یکی از مهمترین منابع پروتئین و B12 است، اما مصرف بیش از حد آن برای افراد توصیه نمیشود.
وی با بیان اینکه مصرف زیاد گوشت قرمز متابولیسم بدن را بالا میبرد، تاکید کرد: این امر فشار زیادی را برای دفع مواد زائد به کلیه و کبد وارد میکند.
کارشناس تغذیه بیمارستان امام خمینی(ره) استان کرمانشاه تاکید کرد: همچنین مصرف فراوان گوشت قرمز اوره، چربی و کلسترول بد خون (LDL) را بالا میبرد.
نادری با اشاره به اینکه برخی افراد مصرف گوشت قرمز را به طور کامل حذف میکنند، تاکید کرد: این کار مشکل چندانی ایجاد نمیکند، اما باید با روشهای جایگزین پروتئین، کلسیم و B12 بدن را تامین کرد.
وی یادآور شد: افرادی که گوشت قرمز را حذف میکنند باید به ازاء هر 100 گرم گوشت قرمز، 200 تا 300 گرم مرغ یا ماهی، به اضافه دو لیوان شیر یا ماست و مکمل B12 را مصرف کنند.
به گفته این کارشناس تغذیه، مصرف گوشت سفید مانند مرغ و ماهی هم جایگزین خوبی برای گوشت قرمز است و به علاوه ماهی به دلیل داشتن امگا3 خواص بسیار مفیدی هم برای سیستم ایمنی و هم برای جلوگیری از سرطان دارد.
نادری با اشاره به اینکه نمیتوان میزان دقیقی از مرغ و ماهی را برای همه افراد تجویز کرد، ادامه داد: بر اساس شرایط و وزن افراد نیاز به انواع گوشت متفاوت است.
وی خاطرنشان کرد: به هر حال میتوان گفت که تقریبا همه افراد دو تا سه بار در هفته به مصرف پروتئینهای حیوانی نیاز دارند.
انتهای پیام