رئیس جمهور ، برادرش را به عنوان رئیس دفتر بازرسی انتخاب کرد.
به گزارش اترک :حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور کشورمان، عصرروز شنبه در احکام جداگانهای رئیس دفتر، رئیس دفتر بازرسی و معاون پارلمانی خود را منصوب کرد.
بر این اساس محمد نهاوندیان رئیس دفتر، حسین فریدون(برادرحسن روحانی) رئیس دفتر بازرسی و حجتالاسلام تیمورعلیعسگری معاون پارلمانی رئیسجمهور شدند.
محمد نهاوندیان؛رئیس دفتر
"محمد نهاوندیان" سیاستمدار و اقتصاددان ایرانی و رییس دفتر رییس جمهور ایران و رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران است.
وی معاون وقت دبیر سابق شورای عالی امنیت ملی ایران (معاون علی لاریجانی)، عضو ستاد ویژه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، رییس مرکز بررسی برای الحاق به سازمان تجارت جهانی در جمهوری اسلامی، معاونت سابق وزارت بازرگانی و دارنده سابقه سمتهای اقتصادی-سیاسی دیگر است. او فارغ التحصیل مدرسه علوی و دارای تحصیلات حوزوی و همچنین دکترای اقتصاد از امریکا است.
حسین فریدون(روحانی)؛ رئیس دفتر بازرسی
"حسین فریدون" برادر کوچکتر حجتالاسلام والمسلمین روحانی است که سالها در کنار برادر حضور دارد و همراه و همیار وی است.
فریدون قبل از پیروزی انقلاب در کنار حجتالاسلام والمسلمین روحانی مشغول مبارزه علیه رژیم پهلوی بوده است و در زمان انقلاب هم تلاشهای بسیاری برای تثبیت انقلاب انجام داده است، حسین برادر کوچکتر رئیس جمهور منتخب، پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم در عرصههای مختلف به خدمات رسانی پرداخته است.
رئیسجمهور منتخب ملت ایران در بخشی از کتاب خاطراتش در مورد برادرش مینویسد: "حسین فریدون پیش از انقلاب در مبارزه علیه رژیم پهلوی همواره پیشگام بوده و جزء فعالین این عرصه به شمار میرفته است. حسین آقا همچنین در زمان بازگشت حضرت امام(ره) به کشور در 12 بهمن 57 ، جزء تیم حفاظتی و امنیتی بوده است و مسئولیت برقراری نظم و مدیریت مراسم انتقال امام(ره) از فرودگاه به بهشتزهرا را برعهده داشته است."
برادر کوچکتر رئیس دولت یازدهم پس از تثبیت نسبی انقلاب اسلامی، فرماندار نیشابور شده و پس از آن به عنوان فرماندار کرج منصوب گردید و مدتی هم در این شهرستان به ایفای وظیفه پرداخت.
فریدون پس از حضور در جبهههای جنگ تحمیلی وارد وزارت امور خارجه شد و کمکم به عنوان یک دیپلمات، فعالیتهای خود را دنبال کرد به طوریکه توانست به مدت 8 سال به عنوان سفیر ایران در مالزی مشغول به فعالیت شود و پس از آن نیز به مدت چند سال به عنوان یکی از نمایندگان ایران در سازمان ملل متحد به ایفای نقش بپردازد.
وی پس از بازگشت به ایران به عنوان مشاور حجت الاسلام والمسلمین روحانی رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک تعیین شد.
حجتالاسلام تیمورعلیعسگری؛ معاون پارلمانی رئیسجمهور
"تیمور علی عسگری" در سال ١٣٣٩ در خانوادهای خوشنام و سنتی دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی مربوط به علوم جدید و قدیم را در شهرستان سپری کرد و با عشق وافری که به فراگیری علوم اسلامی داشت، راهی حوزه علمیه مشهد شد.
با اندیشههای مبارزاتی امام خمینی (ره) از طریق شاگرد و یار صمیمی ایشان آیت الله خامنهای (مد ظله العالی) در زمان کمکرسانی به سیلزدگان شهرستان قوچان آشنا گردید. از آن پس مدتی به حالت مخفیانه و سپس به شکل علنی به مبارزه علیه رژیم سفاک و طاغوتی شاه پرداخت.
ارتباط فکری و سیاسی با مجاهد نستوه شهید "محمد منتظری" و متفکر نامی "آیت الله شهید بهشتی" سبب شد تا ابتدا در تأسیس سازمان دفاع از مستضعفین ایران و سپس با حضور فعال در تشکیلات حزب جمهوری اسلامی، نقشآفرین باشد.
عضویت در سپاه و حضور فعال در جبهه و دفاع مقدس – برگزاری کنگرههای جهانی حضرت رضا علیه السلام – نظارت بر ذبح شرعی و انجام ماموریت های فرهنگی در فرانسه از سوی دفترمقام معظم رهبری – قائم مقامی دفتر رهبری معظم انقلاب و عضویت در شورای مدیریت حوزه علمیه تنها بخشی از مسئولیت های او در خراسان بزرگ بود .
مقبولیت مردمی و کارآمدی وی باعث شد تا در دور هفتم مجلس شورای اسلامی با رای مردم مشهد و کلات به خانه ملت راه یابد .
عضویت در کمیسیون ویژه اقتصادی اصل ٤٤ قانون اساسی و تصویب لایحه جامع اجرای اصل ٤٤ که نویدبخش اقتصاد تولیدی و انقلاب اقتصادی مورد نظر مقام معظم رهبری است، بخش دیگری از کارنامه ایشان در مجلس هفتم است. همچنان که یکی دیگر از اقدامات ایشان در مجلس هفتم عضویت در هیئت تحقیق و تفحص از دیوان داوری لاهه بود که گزارش آن در صحن علنی مجلس برای اولین بار قرائت گردید.
پس از اتمام دوره چهار ساله مجلس هفتم، به عضویت شورای مشورتی امور قوای سهگانه مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و به عنوان مشاور و رابط پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک آن مجمع انجام وظیفه میکند.
در مقطع زمانی اشتغال در مرکز یاد شده ضمن حضور فعال در مجلس شورای اسلامی در تبیین سیاستهای کلی نظام و آثار تحقیقاتی تولید شده در مجمع و مصوبات آن ، در دهها جلسه و کنفرانس علمی ـ پژوهشی، حضوری چشمگیر داشت.
به طوری که مناظرههای او در صدا و سیما و مراکز علمی با صاحبان صلاحیتهای فکری و سیاسی و نگارش مقالات متنوع و تحلیلی در نشریههای علمی و روزنامههای کشور از او چهرهای ملی ارائه نمود. در این رابطه چاپ بیش از یکصد عنوان کتاب، جزوه درسی، مقاله و یادداشت روزآمد و مفید به قلم ایشان، بهترین گواه این مدعاست.
منبع: اروم نیوز