kavakebian

مصطفی کوامبیان در گلیداغ سخنرانی کرد./متن کامل سخنرانی کواکبیان در این مراسم

به گزارش اترک به نقل از مردم سالاری :‌دکتر مصطفي کواکبيان در مراسم جشن آيين‌ها و سنت‌هاي قوم ترکمن که در منطقه گليداغ استان گلستان برگزار شد گفت: ابتدا لازم است به همه عزيزان و بزرگان قوم معزز ترکمن تبريک بگويم. براي من افتخار است که براي اولين بار در اين مراسم قوم بزرگ ترکمن شرکت مي‌کنم.

وي افزود: ما براين باور هستيم که تمام قوميتها در سرزمين ايران اسلامي قبل از آنکه وابسته به قوميتها باشند، ايراني هستند و براي ايران و عظمت ايران گام برمي‌دارند و حاضر هستند براي سرزمين مادري خودشان، جانشان را فدا کنند. به خصوص عزيزان ترکمن که اعتقادات بسيار راسخ به اسلام عزيز دارند.

دبير کل حزب مردم‌سالاري گفت: ترک، بلوچ، کرد، لر و ترکمن يا ديگر اقوام با انسجام و وحدت مي‌توانند سرزميني آباد و آزاد و پيشرفته در سطح جهاني ايجاد کنند.

وي با اشاره به بحث سرمايه‌هاي اجتماعي گفت: وظيفه دولت وحکومت اين است که آيين‌هاي هر قومي را حفظ کند و سنت‌هاي همه اقوام ايراني بايد حفظ بشود زيرا اينها سرمايه‌هاي اجتماعي همه ايرانيان است.

کواکبيان گفت: قوم ترکمن آدابي دارد که متعلق به همه است و اين آداب و سنتها متعلق به همه مردم است. بنده هم که از تهران به اين منطقه آمده‌ام، آيين قوم ترکمن به من هم تعلق دارد و اين آيين سرمايه ملي است.

وي با تاکيد براينکه هيچ کس حق ندارد آيين‌هاي ما را مخدوش کند يا در مقابل آنها صف آرايي کند گفت: اين را بدانيد که افتخار همه ما، اتحاد و انسجام ماست. عده‌اي در اوايل انقلاب فکر مي‌کردند که چون تازه انقلاب شده مي‌توانند بين نظام برآمده از انقلاب و اقوام تفرقه بيندازند اما به برکت خون شهدا و اتحاد ملت و به برکت وجود شما جوانان از جمله مردم ترکمن اتحاد ايران اسلامي برقرار است و اين اتحاد مي‌تواند سرمشق و الگويي براي جهان باشد.

وي با تاکيد براينکه ما پيشرفت خوبي در ايران داشته و خواهيم داشت گفت: با اين وجود هيچ کس نمي‌تواند بگويد مشکلات نيست ميزان بيکاري در کشور بالاست و دولت بايد تلاش کند تا با ايجاد اشتغال و کارآفريني مشکلات را برطرف کند و براي پيشرفت بيشتر تلاش کند.

کواکبيان با تاکيد براينکه در 8 سال دولت گذشته ايرادات زيادي به مديريت کشور وارد بود گفت: حالا که دولت يازدهم آمده بايد تلاش کند تا آن مشکلات کاهش پيدا کند و از بين برود.

وي با اشاره به اينکه در حال حاضر علاوه برکاهش تورم، دولت بايد تلاش کند تا رکود تورمي نيز از ميان برداشته شود گفت: نبايد شاهد اين باشيم که درهر خانه‌اي چند جوان بيکار وجود داشته باشد. بايد مشکلات زير ساختي کشور حل شود تا اين بيکاري‌ها کاهش پيدا کند.

دبير کل حزب مردم‌سالاري با ابراز تاسف از آمارهاي غلطي که در دولت قبل بارها مطرح مي‌شد گفت: آقايان بارها گفتند که ساليانه 2 ميليون 500 هزار شغل ايجاد کرده‌ايم اما ديديم که با کنار رفتن دولت و آمدن دولت جديد و اعلام آمارهاي واقعي، تا چه ميزاني با لشکر بيکاران مواجه هستيم.

وي با اشاره به اينکه دردولت قبل حدود 700 ميليارد دلار فروش نفت داشتيم گفت: چرا هيچ کس از آن آقايان نپرسيد که آن پولها کجا رفت و با آن همه درآمد ناشي از درآمد نفت چه کرديد؟

وي با اشاره به آمارهايي که از فسادهاي اقتصادي مطرح مي‌شود گفت: آدم از شنيدن اين همه فساد مالي که در دولت گذشته اتفاق افتاده بود خجالت مي‌کشد. يک نفر 11 هزار ميليارد تومان نفت ما را برده و پس نمي‌آورد. الان هم اموالش را حساب کرده‌اند و مي‌بينند جوابگوي بدهي‌هايش نيست. فساد 3 هزار ميليارد توماني هم که ديديم چه بر سر کشور آورد.

کواکبيان گفت: فساد اقتصادي، معيشت مردم را به خطر مي‌اندازد و مانع توسعه اقتصادي و رشد مي‌شود و مشکلات درست مي‌کند. اين همه فساد و مشکلات در دولت گذشته بود و امروز اميدواريم اين مشکلات در دولت يازدهم پيش نيايد.

وي با ابراز تاسف از ماجراي استيضاح وزير علوم که باعث برکناري فرجي دانا شد گفت: مجلس دايم شعار مي‌دهد که در تعامل با دولت است. اما اين تعامل با دولت نيست و رفاقت هم نيست بلکه نوعي چوب لاي چرخ دولت گذاشتن است.

وي با تاکيد بر اينکه اصلاح‌طلبي يعني در چارچوب قانون اساسي حرکت کردن گفت: معناي درست اصلاح‌طلبي اين است که قانون اساسي در کشور تعطيل نشود.

دبير کل حزب مردم‌سالاري گفت: اصل 16 قانون اساسي مي‌گويد که همه آحاد جامعه در برابر قانون اساسي مساوي هستند و هيچ‌کس بر ديگري برتري ندارد کما اينکه در اصل 15 قانون اساسي آمده که همه اقوام علاوه بر زبان رسمي فارسي مي‌توانند زبان خودشان را داشته باشند و حتي با زبان خودشان درس بخوانند و ادامه اين آيين‌ها و سنت‌هايي است که مردم از جمله مردم ترکمن دارد.

وي با تاکيد براينکه ما معتقديم همه اقوام ايراني در جهت اتحاد و برابري گام بر مي‌دارند گفت: هيچ‌کس حق ندارد چنين فکر کند که اقوام ايراني مثلا قوم ترکمن بخواهد عليه ايران اسلامي حرکتي کند و اينها حاشيه‌سازي براي اقوام نجيب ايران است.

وي با اشاره به اينکه قبل از حضور در مراسم، به مزار مختوم قلي در شهر مراوه تپه رفته بود گفت: شما مردم ترکمن شاعر برجسته‌اي به نام مختوم قلي داريد که باعث افتخار ايرانيان است و به فردوسي ترکمن‌ها مشهور شده است.

وي با اشاره به روحيه ضد استکباري قم ترکمن گفت: روحيه مبارزه با ظلم نشان مي‌دهد که ترکمن چه روحيه بالايي دارد.

کواکبيان با تاکيد براينکه تفکر غلطي مطرح مي‌شود که اقوام ايراني تهديد هستند گفت: اقوام ايراني يک فرصت هستند که مي‌توانند دست در دست يکديگر ايراني آباد و آزاد بسازند و هرکس غير از اين فکر مي‌کند، اشتباه فکر مي‌کند.

نماينده دوره هشتم مجلس شوراي اسلامي خطاب به مردم گفت: دقت کنيم. هوشياري و بيداري خودمان را حفظ کنيم امروز دولت آقاي روحاني مي‌خواهد مذاکرات هسته‌اي را به نتيجه برساند و تحريم‌ها را بردارد تا گشايشي در اقتصاد کشور اتفاق بيفتد اما شرط آن است که در کشور ما اجماع داخلي باشد نه آنکه يک سري بگويند دلواپسيم و چوب لاي چرخ دولت بگذارند.

اترک و تحلیل سخنان کواکبیان : 

اولین نکته ای که از اصل سفر کواکبیان به منطقه ی مراوه تپه بر می آید ، تلاش برای آغاز تبلیغات ریاست جمهوری دور بعد است .

ایشان هم مانند سایر همفکران تمام اتفاقات و مشکلات کشور را به گردن دولت نهم و دهم انداخته و با نقل سخنانی مبنی بر سوال از رئیس جمهوری قبلی برای تعیین مصارف پولهای نفت به دست آمده در آن زمان ، شبهه ی دزدی و از بین رفتن سرمایه ی ملی را به دولت نهم و دهم زده است.

این سخنان در حالی زده می شود که دولت یازدهم هنوز پروژه های کلید خورده در دولت نهم و دهم را مورد بهره برداری قرار می دهد و این پروژه ها بدون پول  درآمدهای ملی ایجاد و ساخته        نمی شده اند.

نکته ی دوم :‌آقای کواکبیان با سیاه نمایی تلاشهای صورت گرفته در دولت نهم و دهم به تطهیر دولت یازدهم پرداخته و البته با نقدهای نرم به دولت یازدهم به گونه ای خود را منجی دور دوازدهم ریاست جمهوری نشان می دهد.

نکته ی سوم که باید از آقای کواکبیان پرسید این است که دولت یازدهم با ثروت ملی چه کرده است ؟ هزینه ی 5 میلیاردی فقط و فقط برای استخر و امکانات تجملی برای کاخ ریاست جمهوری ، برگزاری جشن خصوصی توسط همسر رئیس جمهوری و فقط برای افراد خاص و هزینه های آنچنانی و حاشیه دار و ...

نکته ی چهارم :‌دولت یازدهم در خصوص جمعیت بیکاران چه کرده است ؟‌آیا از آمار بیکاران کشور کاسته شده است؟

نکته ی پنجم : آقای کواکبیان دولت یازدهم قرار بود در مدت 100 روز بسیاری از مشکلات کشور را کاهش دهد ؛‌آیا به راستی همه ی مشکلات کشور حل شد ؟ آیا امروز دیگر از دلار 3000 تومانی خبری نیست؟آیا قیمت اجناس بالا نمی رود ؟ آیا در قیمت خودرو ثبات وجود دارد ؟ و ....