در دولت تدبیر و امید تدبیرها در دستان چه کسی است؟
به گزارش اترک، دولت تدبیر و امید با شعار تدبیر و امید وارد عرصه انتخابات شد و وعدهای روشنی بخشی به مردم در خصوص بهبود شرایط خاص اقتصادی ،سیاسی و ... داد.
آنچه از صحبتهای رئیس جمهور محترم هم برمی آید تلاش بی وقفه ایشان برای تسری این رویه در کشور و به واقعیت رسیدن آن در سطح جامعه است.
اما به راستی چرا هر چه جلوتر می رویم فشار بر مردم بیشتر می شود؟!
گران شدن قیمت بنزین طی دو سال اداره دولت در دولت تدبیر و امید با چه تدبیری صورت گرفته است؟
امروز حتی مردم کوچه و بازار نیز می دانند گران کردن قیمت بنزین یکی از عوامل گرانی سایر اقلام در کشور می شود و این امری غیرواقعی نیست.
مردم علی رغم شنیدن سخنان قشنگ و زیبا و دلنشین نیازمند وجود پشتوانه ای قوی در پس این حرفها و شعارها دارند.
برنامه سبد کالا که به شکل بسیار بدی در سطح جامعه اجرا شد با چه تدبیری و توسط چه مدبری برنامه ریزی شده بود؟
دادن وعده های 100 روزه نیز یکی از برنامه هایی بود که مردم هیچ وقت آن را از یاد نمی برند و هنوز بعد از 2 سال منتظر آن وعده 100 روزه هستند؟
وضعیت معلمان نیز یکی از وعده های بود که قرار بود بهبود یابد ولی وعده های داده شده وزیر محترم نه تنها باعث بهبود وضعیت معلمان شد ،که ناراحتی آنها را نیز بیشتر کرد و خیلی از معلمان را به اعتراض واداشت!
گران شدن قیمت حاملهای انرژی طی این دو سال نیز یکی از فشارها به قشر زحمت کش و متوسط جامعه بود!
و امسال نیز برای بار دوم طی این دو سال، قیمت بنزین افزایش بیش از 40 درصدی را تجربه می کند و بازهم این مردم ضعیف و متوسط هستند که باید این فشار را تحمل کنند.
به راستی این برنامه ها و این تدبیرها توسط چه کسی برنامه ریزی می شود و آیا این تدبیرها واقعا از روی تدبیر صورت می گیرند؟آیا این تدبیرها راه را برای همدلی ملت و دولت همراه می سازد؟