tanha

محمد صادق کوشکی پیشنهاد داد: توزیع نسخه‌هایی ازفیلم تنهای تنهای تنها ، با زیرنویس انگلیسی و روسی در مذاکرات پیش‌روی 1+5 در بین حاضران صورت بگیرد.

به گزارش اترک به نقل از سایت صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران :

محمد صادق کوشکی پیشنهاد داد با توجه به موضوع فیلم تنهای تنهای تنها درباره رویکرد صلح‌طلبانه ایران در دستیابی به انرژی هسته‌ای، نسخه‌هایی از آن با زیرنویس انگلیسی و روسی در مذاکرات پیش‌روی 1+5 در بین حاضران توزیع شود.

اين كارشناس فرهنگي به ارائه پیشنهادی هنری برای حضور تیم هسته‌ای ایران در مذاکرات پیش‌روی 1+5 پرداخته و گفت: یکی از ابزارهای مهم پیشبرد اهداف هر کشور در حوزه سیاست خارجی، دیپلماسی عمومی است و دیپلماسی عمومی به معنای به خدمت گرفتن تمامی ظرفیت‌های ممکن در عرصه‌های رسانه‌ای و هنری و امثال آن است.

وی افزود: با توجه به وضعیت پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران و قرار گرفتن آن در چارچوب مذاکرات 1+5 و نقش حساس مذاکرات در تعیین سرنوشت سیاسی - دیپلماتیک کوتاه‌ مدت کشورمان، شایسته است که از ابزارهای دیپلماسی عمومی نیز در این عرصه بهره‌گیری شود.

این کارشناس پیشنهاد خود را اینگونه مطرح کرد:

با توجه به در پیش بودن دور دیگر مذاکرات 1+5 در قزاقستان در هفته آینده، شایسته است فیلم «تنهای تنهای تنها» ساخته کارگردان ایرانی که به نحو هنرمندانه‌ای به مقوله هسته‌ای جمهوری اسلامی پرداخته و ضمن دفاع از مواضع قانونی و حقوقی کشورمان، رویکرد مردمی نسبت به مساله هسته‌ای را نیز به نحو هنرمندانه‌ای به تصویر کشیده است و از این‌رو با توجه به زبان و داستان فیلم که زبان و داستانی منطبق با سلیقه بین‌المللی است، بسیار مفید خواهد بود که نسخه‌هایی از این فیلم با زیرنویس انگلیسی و روسی توسط تیم مذاکره ‌کننده ایرانی در اجلاس آتی 1+5 در قزاقستان توزیع شود.

کوشکی ادامه داد: توزیع این فیلم - با توجه به ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد - میان خبرنگاران حاضر در اجلاس با رعایت نکات فنی جهت حفظ کپی‌رایت فیلم، بدون تردید می‌تواند جو رسانه‌ای اجلاس را به نفع جمهوری اسلامی تحت شعاع قرار دهد و زبان هنر و سینما به شایسته‌ترین نحو در خدمت منافع ملی و حقوق هسته‌ای کشورمان قرار گیرد.

فیلم سینمایی تنهای تنهای تنها ساخته احسان‌ عبدی‌پور امسال در سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر رونمایی شد که با تحسین همه مخاطبان و منتقدان و اهالی رسانه رو به رو شد. البته داوران جشنواره این فیلم را شایسته هیچ جایزه و حتی تقدیری ندانستند. این فیلم داستان پسری نوجوان و از اهالی جنوب کشورمان است که می‌خواهد هر طور شده به سازمان ملل برود و پیام صلح ایران را به رئیس‌جمهورهای جهان برساند. این فیلم همچنین به زیبایی نشان می‌دهد که داشتن انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز حق مسلم ایرانیان است و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، ایرانیان هرگز قصد ساخت بمب اتمی ندارند و تنها به دنبال استفاده علمی و صلح‌آمیز از این انرژی هستند.

این فیلم با فیلمنامه، کارگردانی و بازی‌های خوب‌اش به خوبی می‌تواند نماینده شایسته‌ای از ایران در مجامع بین‌المللی باشد.