teb

برای نخستین‎بارپذیرش دانشجو دردانشگاه علوم پزشکی در رشته‎های طب سنتی و دستیار جراحی صورت می گیرد.

به گزارش اترک به نقل از قابوسنامه :معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان از پذیرش دانشجو در این دانشگاه برای نخستین‎بار در رشته‎های طب سنتی و دستیار جراحی خبر داد.

سیامک رجایی بعدازظهر امروز در جمع مدیران گروه‎های آموزشی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهار داشت: این دانشگاه در 23 رشته پذیرش دانشجو دارد و 258 دانشجو در رشته‎های تحصیلات تکمیلی و یک‎هزار و 752 دانشجو نیز در سایر رشته‎ها تحصیل می‎کنند.

وی با بیان اینکه 2 هزار و 10 دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی مشغول تحصیل هستند، افزود: در مراکز آموزشی درمانی تعداد یک‎هزار و 100 تخت وجود دارد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه نخستین دوره پذیرش دانشجوی رشته پزشکی در سال 1371 در گلستان انجام شد، تصریح کرد: در سال 1376 نیز دانشگاه علوم پزشکی در گلستان فعالیت خود را آغاز کرد.

رجایی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی گلستان دارای شش دانشکده است، خاطرنشان کرد: این دانشگاه دارای 36 گروه آموزشی و پنج مرکز آموزش درمانی در بیمارستان‎های پنج‎آذر، صیاد شیرازی دزیانی، طالقانی و امیرالمومنین شهرستان کردکوی است.

وی از فعالیت 190 عضو هیئت علمی در دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبر داد و یادآور شد: در این دانشگاه 121 استاد رسمی، پنج استاد، 22 دانشیار، 120 استادیار و 46 مربی وجود دارد.

به گفته معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان؛ در سال جاری تعداد 60 مقاله در جشنواره شهید مطهری شرکت داده شد.

رجایی، اولویت‎های دانشگاه را در سال جاری در بخش آموزش برشمرد و اضافه کرد: اصلاح و توسعه چارت تشکیلاتی در دانشگاه باید توسعه و اصلاح شود.

وی بیان داشت: صدور مجوز دانشکده داروسازی و دانشکده طب سنتی از مهم‌ترین برنامه‎های دانشگاه است و خوشبختانه کارهای ابتدایی آن در حال انجام است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گلستان از برگزاری چهار دوره المپیاد علمی درون دانشگاهی و کسب دو رتبه کشوری طی سال‎های متوالی در المپیاد کشوری 1390 و 1391 خبر داد و اذعان کرد: با مشارکت دانشجویان 25 مقاله در همایش‎های داخلی و خارجی به صورت پوستر و سخنرانی ارائه شده است.

رجایی، اخذ مجوز تحصیلات تکمیلی را از دیگر اولویت‎های سال جاری برشمرد و ابراز داشت: با توجه به رشد و توسعه آموزش پزشکی متأسفانه اعتبارات آموزش عالی ناکافی است که باید در این زمینه حمایت‎های لازم صورت پذیرد.