فرمانده تیپ سوم لشکر ویژه 25 کربلا در دوران دفاع مقدس :دست همه کسانی که در احیای هفتتپه زحمت کشیدند را میبوسم.
به گزارش اترک :سردار علی اکبرنژاد امروز در گفتوگو با خبرنگار دفاع مقدس خبرگزاری فارس در ساری به مناسبت احیای یادمان هفت تپه و ورود کاروانهای راهیان نور در آنجا، اظهار داشت: سرزمین هفت تپه، محل استقرار رزمندگان لشکر ویژه 25 کربلا و در حقیقت میعادگاه و آمادگاه روحی شهدای عزیز و رزمندگان ما بود.
وی با اشاره به اینکه از تابستان سال 64، لشکر ویژه 25 کربلا در آنجا مستقر شد، افزود: در آنجا سازماندهی نیروها در گردانها، ردههای ستادی، پشتیبانی رزم سپاه و آموزشهای لازم برای حضور در عملیاتها و آمادگی رزم نیروها انجام میشد.
اکبرنژاد، دلیل حضور لشکر در هفت تپه را چنین عنوان کرد: سال 64 که نیروهای لشکر در خط هورالعظیم بودند و ما هم آن زمان در پادگان شهید بیگلوی جاده سوسنگرد بودیم، که این پادگان مورد بمبارانهای متعدد دشمن قرار گرفت و دیگر ناامن شده بود، از آنجا به سرزمین هفت تپه نقل مکان کردیم، هفت تپه، منطقه وسیعی بود که به دلیل پراکندگی نیروها، تا حدود زیادی از تیررس بمبارانهای دشمن، در امان بود.
فرمانده تیپ سوم لشکر ویژه 25 کربلا در دوران دفاع مقدس، این لشکر را یک لشکر خطرناک برای صدام خواند و ادامه داد: معمولاً یگانهایی که از لحاظ شایستگی رزم، از قابلیت بالایی برخوردار بوده و خطرآفرین بودند، مدنظر رژیم بعث و مورد آماج حملات هواییشان قرار میگرفتند، به دلیل این که لشکر ویژه 25 کربلا، زخمهای کاری بر پیکره نیروهای دشمن وارد کرده بود و آنها از رشادتهای رزمندگان این لشکر واهمه داشتند، به شدت و با تمام توان بر ما میتاختند و این بمبارانها در هفت تپه هم چندین مرتبه ادامه یافت که حاصلش شهادت عدهای از بهترین رزمندگان لشکر و شیر بیشه اسلام «سردار شهید حاج جعفر شیرسوار» بود.
فرمانده گردان مسلم بن عقیل(س) لشکر ویژه 25 کربلا در دوران دفاع مقدس، با گرامیداشت یاد و صفای رزمندگان گردانهای لشکر در هفت تپه، خاطرنشان کرد: نامهای آشنای گردانهای اصلی و ریشهدار لشکر، همچون امام محمدباقر(ع)، امام حسین(ع)، مسلم بن عقیل(س)، حمزه سیدالشهدا(ع)، صاحب الزمان(عج)، مالک اشتر(س)، علی بنابی طالب(ع)، عاشورا، یا رسول(ص) به مثل نگینی درخشان در سرزمین هفت تپه تلالو میکردند.
اکبرنژاد، هفت تپه را محل یادآوری خاطرات شهدا خواند و ابراز داشت: روح مطهر تک تک شهدایی که با هفت تپه، مأنوس بودند در جمع زائران راهیان نور حضور مییابند و به میزبانی آنها خواهند شتافت، آنجا مقر عشق و عاشقی، نماز شب خوانها، اشک و دعا خواندنها و تقرب جستنهای بهترین مردان کره خاکی بود.
وی با ابراز خوشحالی از این که پس از 25 سال این یادمان از یاد رفته احیا شده، گفت: از مسئولان لشکر عملیاتی 25 کربلا میخواهیم که مقر گردانها و واحدها را حتی اگر شده با تنها یک تابلو نوشته مشخص کنند تا یاد آن گردانهای باصفا محفوظ بماند.
اکبرنژاد تصریح کرد: سه سال قبل که به هفت تپه و مقر گردان مسلم رفتم، هنوز پوتین و لباس و چادر پارههای رزمندگان در لا به لای خاکها دیده میشد، با احیای این یادمان، دل خانوادههای شهدا شاد و مسرور شد.
فرمانده قرارگاه صاحب الزمان(عج) سپاه ابراز داشت: رزمندگان پس از برگشت از عملیاتها به هفت تپه میآمدند، در فراق یارانشان میگریستند و عزاداری میکردند، خاک هفت تپه گواه آن مظلومیتها و تنهاییها است.
اکبرنژاد در پایان با قدردانی ویژه از سردار شاهچراغی فرمانده سپاه کربلای مازندران و سردار رستمیان فرمانده لشکر عملیاتی 25 کربلا به خاطر تلاش برای احیای این یادمان، بیان داشت: دست هر کسی، به هر نوعی که مسبب احیای این یادمان ارزشمند شده را میبوسم، خدا قوت دهد به خادمان لشکر عملیاتی 25 کربلا که مومنانه برای آمادهسازی آن مکان مطهر تلاش کردند./آن لاین 110 به نقل از فارس