شعر آئینی مختص به شیعیان نیست واهل سنت نیز شعرهای بسیاری در وصف ائمه دارند.
به گزارش اترک به نقل از گلستان ما ، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کنگره ملی شعر اهل بیت در گرگان با اشاره به اینکه از میان گونه های مختلف ادبی شعر ماندگارترین و تاثیر گذار ترین نوع است ، اظهار کرد : در گذشته نیاکان ما بسیاری از وقایع را به صورت شعر در می آوردند و شعر را چاشنی کلام خویش قرار می دادند و با استفاده از مفاهیم بلند شعر به ماندگار تر شدن آن کمک می کردند.
وی ادامه داد : بعد از اسلام به برکت چشمه جوشان اهل بیت ذهن شاعران روشن تر شد و با کیمیای واژگان و وزن و قافیه بیشتر از پیش آراسته شد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره با اینکه شعر های زیادی با زبانهای مختلف در وصف و مدح اهل بیت وجود دارد ، تصریح کرد : بسیاری از شعرا با وصف حال ائمه و بیان مظلومیت آنها و مقایسه آن با حاکمان ، فساد حاکمان را مشخص می کردند.
وی در ادامه تاکید کرد : شاعران آئینی به جنبه بکاهه شعر اهمیت نمی دادند و با فریاد زدن بی خبران را نسبت به ظلم حاکمان آگاه و نقاب آنها را بر می داشتند و چهره حق را آشکار می کردند.
جنتی در ادامه با اشاره به تاریخچه ای از سیر تکامل شعر فارسی ، افزود : اگر توجه کنیم خواهیم دید که شعر آئینی در وصف ائمه و پیامبر فقط مختص به شیعیان نیست و اهل سنت نیز شعر های بسیاری در وصف اهل بیت دارند .
وی در ادامه گفت : یکی از نکات جالب در این خصوص این است که علاوه بر مسلمانان دیگر مذاهب نیز شعر هایی در این خصوص دارند و به شعر های آئینی پرداخته اند.