مدیر کل بهزیستی استان گلستان: بیش از 50 پایگاه اطلاعرسانی مضرات مخدر شیشه، در حال انجام وظیفه هستند.
به گزارش اترک به نقل از فارس، رقیه رحمانی سهشنبه شب در نشست با فعالان فرهنگی برای پیشگیری از مصرف شیشه در استان گلستان اظهار کرد: بر اساس نمودار سال 1392 بیش از 40 درصد افراد مصرفکننده شیشه نیازمند مشاوره و آگاهی از مضرات این ماده صنعتی هستند.
وی همچنین تصریح کرد: پیشگیری سرلوحه طرح کارزار با شیشه است و این طرح نیازمند بسیج همگانی در انتشار و آگاهی افراد جامعه در خصوص مضرات این ماده مخدر است.
مدیر کل بهزیستی استان گلستان گفت: در پایگاهای اطلاعرسانی افرادی با بر تن داشتن کاورهای سفید رنگ تحت عنوان «رها باش» آماده مشاوره و اطلاعرسانی هستند.
رحمانی خاطرنشان کرد: با قرار دادن 688 نمونه پرسشگر در پارکها و معابر عمومی شهرستانهای استان بیشترین سوال افراد جامعه در خصوص عوارض و پیامدهای شیشه و باورهای غلط آنها مبنی بر عدم مخدر بودن این ماده صنعتی است.
وی در خصوص شیوههای اطلاعرسانی افزود: شیوه اطلاعرسانی باید با استفاده از تمام ظرفیتهای استانی باشد و در الویت آنها صدا و سیما استان، خبرگزاریها و روزنامههای محلی استان است که میتواند از طریق ساخت مستند، سریال و انتشار مطالب آموزنده در آموزش خانوادهها بسیار موثر عمل کند.
رحمانی مصرفکنندگان شیشه را اندک دانست و اذعان کرد: با اینکه مصرفکنندگان این ماده بسیار اندک هستند اما در معرض خطر بزرگی قرار دارند زیرا در اذهان عمومی شیشه به عنوان نوعی ماده انرژیزا و بیخطر معرفی شده است.
مدیر کل بهزیستی گلستان گفت: هدف بهزیستی مشاوره نیست اما با اجرای طرح «کارزار با شیشه» توانستهایم افراد بسیاری را مورد مشاوره و راهنمایی قرار دهیم.
وی از تعامل دستگاههای مختلف در اجرای طرح کارزار با شیشه خبر داد و گفت: طرح کارزار با شیشه با همکاری شورای هماهنگی مواد مخدر، استانداری، فرمانداری 14 شهرستان استان در حال برگزاری است و با امضای تفاهمنامه بهزیستی و دانشگاههای استان در پی گسترش این طرح خواهیم بود.