صوره 20160206 151431

محمود نسرکانی گفت: دخترها فکر می کنند ارتباط با پسرها هم مثل ارباط با دخترها خنثی است.

به گزارش راه اترک، عصر امروز در فاطمیه شهرستان کلاله جشن انقلاب برگزار گردید . در این مراسم همچنین کارگاه آموزشی تحکیم بنیان خانواده برگزار شد .

در این کارگاه که به همت کمیته بانوان ستاد بزرگداشت دهه فجر پایگاه حضرت مریم شهرستان کلاله برگزار شد ، محمود نسرکانی رئیس گروه انجمن اولیاء و مربیان  آموزش و پرورش استان گلستان در خصوص اهمیت خانواده و جایگاه آن در اسلام و قرآن گفت:  مقدس ترین بنیان در نظام اسلام ، خانواده است که امروزه با آسیب های جدی روبرو شده است .
 وی چند راهکار را که می تواند باعث کاهش آسیب های خانواده شود ، را برشمرد که اولین مورد را داشتن عفو و بخشش عنوان کرد.
 این که بعد از هر مسئله ای سعی کنیم به خاطر خود و زندگی و آرامش خودمان گذشت داشته باشیم .

صوره 20160206 151431
وی افزود : دومین مورد این است که ما راه های محبت کردن به همدیگر را بلد نیستیم . مردم کشور ما علی رغم اینکه با محبت ترین مردم دنیا هستیم ، اما ابراز کردن محبت را بلد نیستیم.
امروزه تعریف مرد و زن تغییر کرده است : اگر مرد به همسر خود محبت کند ، او را زن ذلیل می نامند اما اگر به زن توهین کند و زور بگوید ، او را مرد می نامند.
روش درست صدا کردن همدیگر را بلد نیستیم . به جای استفاده از کلمه عزیزم ، از آهای ، هی ، با توام و ... استفاده می کنیم .
فرهنگ غنی اسلامی ما ، بزرگان ، دین ، اخلاق  بهترین روش و سبک زندگی را برای ما دارد ولی ما از آن استفاده نمی کنیم .
در تربیت باید صحبت را از آنجایی شروع کنیم که مخاطب دوست دارد در مورد آن حرف بزنیم . اما ما هر وقت با هم صحبت می کنیم ،
توهین می کنیم ، توبیخ می کنیم و این روش باعث دور شدن ما از همدیگر می شود .

صوره 20160206 150417
وی در ادامه گفت : به همدیگر نامه بنویسیم . نامه به همسرمان ، نامه به فرزندانمان . سعی کنیم حداقل هفه ای یکبار یا ماهی یکبار به همدیگر نامه بنویسیم. در نامه هایمان به هم  ابراز محبت کنیم .
اگر ما این کار را نکنیم ، دیگران نامه می دهند و ابراز محبت می کنند . پس بین افراد خانواده فاصله می افتد.
پس شما از کلمات محبت آمیز استفاده کنید تا به هم نزدیک شوید .
به همسرانمان محبت کنیم چون ما الگوی فرزندانمان هستیم و رفتار ما بر روی آنها تاثیر می گذارد.این رفتار ما باعث می شود که فرزندانمان هم یاد بگیرند که به همسرانشان محبت کنند.
وی تاکید کرد : در50 درصد ارتباطات بین دختران و پسران که به ازدواج منجر شده است ، در 5 سال اول زندگی منجر به طلاق می شود.

محمود نسرکانی گفت: دخترها فکر می کنند ارتباط با پسرها هم مثل ارتباط با دخترها خنثی است. یعنی دختران فکر می کنند که همانطور که در ارتباط با دختران دچار مشکل نمی شوند ، در ارتباط با پسران هم دچار هیچ مشکلی نمی شوند . و این به علت عدم شناخت کامل و درست دختران از پسران و مسائل و مشکلات ناشی از داشتن ارتباط با پسران است .
92 درصد کسانیکه با هم ارتباط داشتند ، منجر به ازدواج نمی شود . از این 8 درصد باقیمانده ، 5 درصد منجر به ازدواج می شود و 3 درصد منجر به طلاق می شود .
ایشان ادامه داد که : هدف پسر ها از ایجاد ارتباط با دختر ها ازدواج نیست ، بلکه برای سوء استفاده است .
وی افزود : یکی دیگر از آسیب هایی که زندگی ما را مورد تاثیر قرار می دهد ، فضای مجازی است . با وجود مضر بودن ماهواره ، ضرر این گوشی ها از آن بیشتر است .
دخترها و پسر ها گوشی را حتی تا زیر پتو هم می برند و با همدیگر ارتباط تصویری برقرار می کنند .  و عکس هایی را با بدن عریان و نیمه عریان برای هم ارسال می کنند و گوشی را حریم خصوصی خود می دانند .

برای کنترل آسیب های فضای مجازی باید قانون وضع کنیم . گوشی را در سنین پایین تر از دانشجو برای فرزندانمان تهیه نکنیم . اگر خواستند استفاده کنند ، در حضور ما استفاده نمایند .
رمز برای گوشی نگذارند . گوشی حریم خصوصی نیست بلکه حریم خصوصی چیز دیگری است که نباید به دیگران اجازه ی ورود به آن را بدهند .
نسرکانی مسئله دیگر را عدم شناخت درست زنان و مردان از یکدیگر دانست . زن و مرد باید با تفاوت های فردی هم آشنا شوند و از خواسته ها و انتظارات هم دیگر آگاه شوند تا بتوان از این آسیب ها جلوگیری کرد.

انتهای پیام/مرادیانی