faramushy

یادآوری برخی از موضوعات خبری که در کشور و جهان یا گم شدند و یا خیلی کمرنگ شده اند.

به گزارش اترک : در این متن خبری به یادآوری چند موضوع خبری در سطح کشور و جهان می پردازیم و یا دیگر خبری از آنها نیست و یا خیلی کم رنگ برخی وقتها از آنها یادی می شود .

1- هواپیمای مالزیایی که دیگر خبری از آن نشد و شاید اصلا هواپیمایی نبود که خبری هم باشد !

2-حل موضوع تحریم ها و موضوع هسته ای ایران در یک پروسه ی 6 ماهه که معلوم نشد این 6 ماه که تمام می شود ، تمام شد و یا این 6 ماه ،‌یک 6 ماه ویژه است.

3-پولهای بلوکه شده ی رفع بلوک شده ، که معلوم نشد بالاخره این پولها رفع بلوک شد و یا نه ؟یا وارد کشور شد و یا نه !

4-تابوت ریچارد فرای نیز از آن ابهامات تاریخی شد . بالاخره این بنده ی خدای به ظاهر قبلا جاسوس بوده درون قبر گذاشته شد و یا نه ! در ایران به خاک سپرده شد و یا رهسپار تاجیکستان شد؟

5-فرودگاه کلاله و ملخهای مراوه تپه و سد چایلی نیز یک جورایی بهم ربط دارند . هواپیمای سم پاشهایی که می توانند از فرودگاه کلاله پرواز کنند و ملخهای مراوه تپه را از بین ببرند و آب مورد نیاز را هم از سد نساخته شده ی چایلی مراوه تپه برداشت نمایند.

6-اصلاح مشخصات خانوارها مه معلوم نشد که آغاز می شود .

7-اصل یارانه ها هم معلوم نشد بالاخره اینکه مردم انصراف دادند خوب بود و یا نه ! برخی می گویند : اگر همه ی مردم انصراف می دادند ؛‌ این اعتماد مردم را به دولت اعتدال می رساند و چون اکثریت مردم انصراف ندادند ،‌این به بر عمل کردن دولت قبلی برمی گردد.(در این مورد قضاوت را به شما مردم و خود خدا می سپاریم )

بازم از این خبرها هست البته شاید وقتی دیگر

جامی خبرنگار اترک