غذای دانشجویی فقط املت نیست ، طرز تهیه ی یک غذای مقوی دانشجویی را در اترک بخوانید.
به گزارش اترک، وقتی می گویند : دانشجو و غذای دانشجویی ، حتی برای دختران دانشجو، بیشتر به یاد نیم رو و در نهایت املت می افتیم.
اما هستند خیلی از دانشجویان هنرمندی هم در بین دختران و هم در بین پسران ، که غذاهای ساده ، سریع و مقوی را در دوران دانشجویی می پختند و از دوران دانشجویی که لذت هم می بردند.
یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای که می شود در کوتاه ترین زمان پخت و در ضمن غذای بسیار مقوی هم هست ، غذایی است به نام خورش سویا.
برای تهیه ی این خورش بسیار خوشمزه به این مواد نیاز دارید:(این غذا برای 4 تا 6 نفر تهیه می شود )
سویا ،نصف بسته
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک و ادمیه هم به اندازه ای که طبعتان می کشد.
رب : اگر رب خوبی بود ،یک قاشق غذاخوری پر
سیب زمینی در صورت تمایل
می توانید به جای سویا در صورتی که بودجه شما اجازه می دهد ،از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.(هرچند اگر این کار را کردید دیگر غذای شما خورش سویا نیست.)
طرز تهیه : سویا را در آب گرم ریخته تا از حالت خشکی خودش درآید.
سپس سویاها را در ماهی تابه ریخته و با روغن خوب تفت داده تا رنگ سویاها برگردد .(یعنی قرمز شود.)
سپس در هنگامی که سویا در حال آماده شدن است ، رب و ادویه را در یک ظرف دیگر ریخته و روی آنها به مقدار لازم ، آب بریزید و خوب هم بزیند تا مواد شما در آب حل شود .
حالا مواد را به سویای سرخ شده اضافه نماید و اجازه دهید تا مواد با سویای سرخ شده خوب تفت ببینند.
بعد در صورتی که تشخصیص دادید آب خورش ، غلظت لازم را به دست آورده ، زیر غذا را خاموش کرده و در جمع دوستان ، غذا را میل نمایید.
سیب زمینی را می توانید جدا سرخ کرده و یا از سیب زمینی خلالی آماده استفاده کرده و به خورش خود اضافه نمایید.
مرادیانی خبرنگار اترک