ghtlam

قاتل دختر دانش آموز افغانی در ایران دستگیر شد.

به گزارش اترک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ فرامرز گودرزی فرمانده انتظامی شهرستان محلات در گفتگو با خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر متواری شدن و سکونت قاتلی تبعه کشور افغانستان در شهرستان محلات، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کاراگاهان پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با اقدامات فنی و اطلاعاتی مناسب و همکاری پلیس اینترپل، ماموران مخفیگاه متهم را در یکی از محله‌های شهرستان محلات، شناسایی کردند و در عملیاتی غافلگیرانه موفق به دستگیری متهم شدند.

اعتراف به قتل در مسیر مدرسه

سرهنگ گودرزی اضافه کرد: در بازجویی‌های پلیس، متهم در برابر مستندات قانونی لب به سخن گشود و به قتل دختری جوان در کشور افغانستان اعتراف کرد و اذعان داشت، که از مدت‌ها پیش دختری را دوست داشته و بار‌ها به خواستگاریش رفته بود که با توجه به مخالفت‌های مادر او و همچنین شرایط اقتصادی نامناسب موفق به ازدواج با او نمی‌شود.

قاتل ادامه داد: از مدت‌ها قبل در کمین دختر مورد علاقه خود بوده و سرانجام او را در راه مدرسه به صورت ناگهانی با ضربات چاقو غافلگیر و به قتل می‌رساند و پس از انجام قتل در کشورهای حوزه خلیج فارس و ایران متواری می‌شود.

انتقام در بستر قتل

فرمانده انتظامی شهرستان محلات گفت: قاتل در روند باز جویی، انگیزه خود را از قتل مقتول، خالی کردن عقده روانی خود ابراز داشت و اعلام کرد با این کار می‌خواسته از مادر دختر مورد علاقه‌اش انتقام بگیرد.

سرهنگ گودرزی خاطر نشان کرد: قاتل با تشکیل پرونده قضایی برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد.