moavenkar

معاون وزیر تعاون گفت:با هوشمند سازی مدارک و گواهینامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، مشکلات جعل مدارک تا حد قابل توجهی تا 99 درصد حل شده است.

به گزارش اترک به نقل از فارس، کوروش پرند در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سوال که آیا صحیح است که برخی افراد با مراجعه به سازمان فنی و حرفه‌ای به ازای پول، مدرک دریافت می‌کردند، یا خیر اظهار داشت: روز گذشته در شورای عالی آموزش و پرورش موضوع جعل مدارک مطرح شد که بخشی از آن به مدارک مهارتی باز می‌گشت.

وی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان آموزش و فنی و حرفه‌ای کشور در مورد ارایه مدارک مهارتی نقش دارند که در این باره گزارش کاملی از روند تغییر تحولات در حوزه آزمون و آموزش و گواهینامه‌های مهارتی ارایه کردند که در آن مدل سایر مجموعه‌ها می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

پرند تاکید کرد: هوشمند سازی گواهینامه‌ها و مدارک حرفه‌ای مهارت مدلی بود که درباره نحوه پیاده‌سازی آن ارایه شد و کاری که در سازمان فنی و حرفه‌ای آغاز شده است، درصد تخلفات در این زمینه را به کمتر از یک درصد می‌رساند.

وی گفت: در مدل جدید تبعاتی هم وجود دارد، چرا که برخی نمی‌توانند خود را مطابق با فناوری و تکنولوژی‌ جدید پیشرفته به روز کنند؛ در این زمینه اعتقاد داریم مافیای جعل مدرک باید از بین برود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه نظارت در این زمینه وجود دارد، تصریح کرد: کار هوشمند سازی مدارک حرفه‌ای در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای آغاز شده است.

وی گفت: از فناوری اطلاعات به نحوی استفاده خواهد شد که به جای تهدید، به فرصت تبدیل شود.

پرند با بیان اینکه صراحتاً اعلام می‌کنم با هوشمند سازی مدارک و گواهینامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای، مشکلات جعل مدارک تا حد قابل توجهی تا 99 درصد حل شده است که خوشبختانه در این زمینه گزارش تخلفی که جدیداً رخ داده باشد، هم نداشته‌ایم.