shekampor

برنامه آشپزخانه اترک امروز ،مرغ شکم پر است.

به گزارش اترک، کلاس امروز آشپزخانه اترک، به سراغ پخت مرغ شکم پر است.

با سلام خدمت دوستان عزیز امروز می خواهیم براتون پخت مرغ شکم پر رو آموزش بدیم که هیچ کس نمیتونه ازش یگذره چون واقعا خوشمزه است.

مواد لازم

آب نارنج:به مقدار لازم

مرغ: 1 عدد متوسط

گوشت چرخ کرده" 200 گرم

الو: 6 عدد

زرشک 1 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ 1 عدد

اب نارنج مقداری

ادویه به میزان لازم

سس سویا 2 قاشق غذا خوری

رب انار: 2 قاشق غذا خوری

سبزی معطر ( جعفری و گشنیز ):2 قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق

گردو خورد شده: نصف لیوان

کره :مقداری

نمک :به میزان لازم

زعفران: کمی

اول حدود 2 ساعت قبل از آماده شدن برای پخت غذا،داخل و خارج  مرغ را با سس سویا،اب نارنج و ادویه کاملا اغشته میکنیم داخل و بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.

حالاپیاز نگینی شده یا رنده شده بسته به سلیقه خودتون رو با گوشت چرخ کرده، تفت میدهیم بعد از آن ادویه و سبزی ها و زرشک، گردو و رب ها را اضافه میکنیم تا آماده شوند و بعد از روی حرارت برمیداریم.

حالا مرغ را از یخچال بیرون آورده و مواد آماده شده رو داخل مرغ ریخته و شکم مرغ را با نخ و سوزن بدوزید پاها و بالهای مرغ رو هم با نخ ببندید تا مرغ در زمان پخت وا نرود.

الا در یک تابه بزرگ کمی مرغ رو سرخ میکنم تا بوی خامی اون گرفته بشه بعد کمی نمک و کره روی ان میمالیم و داخل فر گذاشته و 2 لیوان آب به آن اضافه میکنیم تا کاملا بپزد حدود 2 ساعت طول میکشه تا مرغ ما پخه و برشته شود.

حالا مرغ شکم پر ما آماده است تا توسط شما و احیانا میهمانان عزیزتون نوش جان بشود.

نوش جان

نرگس جامی خبرنگار افتخاری اترک