mkubide

درس امروز آشپزخانه اترک ، کوبیده مرغ تابه ای است.

 به گزارش اترک ،در کلاس امروز اشپزخانه اترک براتون اموزش کوبیده با مرغ تابه ای  رو می خواهیم آموزش بدهیم.
با سلام خدمت دوستان امروز براتون یک غذای جدید داریم اموزش میدیم امیدوارم خوشتون بیاد.
مواد لازم
گوشت مرغ بدون استخوان: نیم کیلو
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 به کوچک
زعفران: مقداری
ادویه :به میزان لازم
سبزی معطر ( نعناع و جعفری ): 1 قاشق
کره :مقداری
 گوجه لقه شده: 3 عدد
 
ابتدا برای این غذا باید گوشت مرغ رو از استخوانهاش جدا کرده وگوشت آماده شده را چرخ کنیم و بعد از آن پیاز رنده شده را که آب آن را گرفتیم اضافه کنیم .
بقیه مواد به غیر از گوجه ها  را اضافه کرده و کاملا با دست ورز میدهیم تا کاملا همه  مواد با هم مخلوط شوند .
مواد آماده شده را یک ساعتی داخل یخچال میگذاریم بعد از یک ساعت داخل تابه رژیمی یا یک تابه مورد نظر کمی کره را ریخته و مواد رو کاملا کف تابه پهن میکنیم .
شعله گاز رو روشن کرده و میگذاریم یک طرف انها که پخته شد برمیگردانیم تا طرف دیگه پخته بشه حالا کباب ها رو بصورت نواری برش میزنیم. 
گوجه هارو هم روی انها چیده و درب تابه رو میگذاریم که هم گوجه و هم کباب ها پخته شوند .
گوجه را برای نرم شدن کباب ها میگذاریم البته اگه دوست ندارید میتونید گوجه رو حذف کنید .
غذای ما آماده است و می توانید آن را  نوش جان کنید.

نرگس جامی خبرنگار افتخاری اترک